CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Kovoobrábění na soustružnických CNC strojích. Specializujeme se na větší i malé série 100ks až 1 000 000ks /rok. Odvětví pro které dodáváme - zdravotnícká technika, automobilový a letecký prům.a radiotelekomunikace.

Remopa, s.r.o. poskytuje montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení - tlaková zařízení a nádoby na plyn - elektrická zařízení Činnost: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - zámečnické práce

Práce: -topenářské -zámečnické, zámečnictví -nástrojářské, nástrojářství -potrubářské -svářečské. Pronájem: -plošiny.

Zabýváme se specálními metodami svařování. Svařujeme: -hliník a jeho slitiny -šedá litina -ocelolitina -titan -nerez.

Společnost WELD MASTERS s.r.o. se zabývá se speciálními metodami svařování. Svařujeme: -hliník a jeho slitiny -šedá litina -ocelolitina -titan -nerez. Provádíme: -pevnostní svařování -práškování tvrdokovem, keramikou, plastem, gumou -pájíme mosaz, měď, stříbro aj.

Společnost DYBR s.r.o. nabízí zámečnické práce. Zabýváme se výrobou drobných součástek a kompletací dílů. Provádíme soustružení, řezání a frézování. Činnost: - zámečnické práce - výroba drobných součástek - kompletace dílů - soustružení - řezání - frézování. Sídlíme na adrese Pechova 1312/31, Brno - Židenice.

Firma SYSTEMOTRONIC, s.r.o. se specializuje na průmyslovou automatizaci, výrobu jednoúčelových strojů a dodávky bezpečnostních komponent. Prodáváme výrobky pro automatizaci a bezpečnost strojních zařízeních. Vyvíjíme a vyrábíme jednoúčelová strojní zařízení, testovací přípravky a automatické pracovní stanice. Nabízíme zpracování dokumentů spojené ...

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

BC Diamonds Group s.r.o. se zaměřuje na vrtání a řezání diamantovou technologií, na prodej rekuperačních jednotek, jádrových vrtáků a na bourací práce.

Společnost ultimate3D technology s.r.o. se specializuje na 3D modely, 3D tisk, vakuové lití, povrchovou úpravu a pískování.

SVERTEN s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, zámečnické práce a na opláštění hal.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

Opravy, montáže, rekonstrukce, projekt případně zajistíme: -vytápění, vodoinstalace, plynoinstalace -kotelny, výměníkové, horkovodní a předávací stanice, otopné systémy bytů, rodinné domy, průmyslové objekty, haly apod. ze všech druhů materiálů - měď, pozink, ocel, plasty. Drobné stavební práce, rekonstrukce: -koupelny, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví Gruber se zaměřuje na prodej zámků, vložek, zámkového zabezpečení, nábytkového kování a mnoha dalších produktů, poskytuje zámečnické služby a provádí opravy a přestavby vložek a zámků.

ZÁMKAŘSTVÍ JIRO, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej klíčů, zámků a vložek, montáže a opravy zámků, prodej trezorů a nouzové otevírání bytů, automobilů a trezorů.

Společnost Petr Klobás se zabývá kovovýrobou. Máme bohaté zkušenosti i s kovovýrobou již od roku 1988. Bezchybně pro vás zpracujeme plechy! Využíváme technologie řezání, vysekávání, ohýbání a svařování včetně povrchových úprav a kompletace sestav. Nejmodernějšími CNC stroji dosahujeme nejvyšší možné kvality výrobků. Díky duplicitnímu strojovému ...

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

EXPRES ATACK s.r.o. nabízí ubytování: -nocleh ve dvou, tří a čtyřlúžkových pokojích -celková kapacita je 27 lůžek -kuchyň -4x WC a 3x sprcha -ubytovna pro montéry, dělníky - zastřešená pergola -internet přes WIFI zdarma. Penzion, pension: -jedno, dvou a tří lůžkové pokoje s vlastním WC a sprchou -předsíňka a příslušenství ...

Povrchové úpravy materiálů - ocelové konstrukce, mostní konstrukce. - ochrana proti korozi.