CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba: - střižné pojistky do výstředníkových lisů - nerezové fitinky pro pasíře - lití plastů, polyuretany, silikony

Hodinový manžel. Stavební, zednické práce. Montáž nábytku, polic, světel. Řemeslné, zámečnické práce, drobné elektrikářské práce. Malířské a tapetářské práce, pokládka koberců. Stěhování nábytku. Údržba zeleně, úprava trávníků.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

již s.r.o. Kovo - Šmerda. Obrábění kovů.

Výroba, práce: -zámečnická výroba, laserové dělení materiálu, ohýbání plechů -svařování ušlechtilých ocelí -hliník, nerez.

Služby: -broušení nástrojů pro stolárny a dřevařský průmysl, pil na plasty a hliník -broušení pilových kotoučů je prováděno na nejmodernějším brousícím centru firmy WALTER-WOODTRONIC C5 s laserovým snímáním, chlazeným olejem -broušení stopkových nástrojů karbidových i HSS, všech druhů fréz, okenních sad, karbidových nožíků-rovných i tvarových, ...

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Služby: -leštění kovové formy, kovová forma až do zrcadlového lesku, zrcadlový lesk -ruční leštění -nástrojářství, nástrojárna.

Výroba: -zámečnické práce.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Výroba: -zámečnické práce. Výroba skládacích přenosných grilů.

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Svářečské práce. Zámečnické práce: - výroba brána, vrata, mříž - obrábění kovů - automatová výroba.

Stavební klempířství: - hydroizolace plochých střech - ohýbání plechů - veškeré klempířské práce -klempířské výrobky. Pokrývačské práce. Izolace balkonů. Zámečnické práce.

Oprava, výroba, montáže, servis, služby: -komplexním řešením zakázkové výroby mnoha řemeslných oborů -zadání, výroba, doprava a následná montáž u zákazníka -instalatérské práce-zejména montáže vodáren a rozvody vody -výroba a montáže schodišť, nerezová zábradlí -zámečnické práce-výroba brán, elektropohony -stolařské práce - výroba ...

Svařování hliníku a nerezi. Zámečnické práce: - kovové konstrukce, zábradlí, schodiště.

Služby: - kovovýroba, - rytecké práce, - zámečnictví. Airsoft upgrade, náhradní díly.

Stavební zámečnictví. Instalatérské práce.

Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví.

Umělecké kovářství a restaurátorství. Licencovaný restaurátor ministerstvem kultury ČR. Kovářská dílna: -kované vstupní brány, mříže, zábradlí, svítidla, krby, zbraně, vývěsní štíty.

Rekonstrukce, montáž, servis: -zámečnické práce.

Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění