CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Český výrobce hliníkového zábradlí, zasklívacích systémů pro balkony a lodžie, altány a zimní zahrady.

Povrchová úprava výrobků, práškované llakování.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí na zakázku pro občanské, zemědělské a průmyslové stavby. Poskytujeme tyto služby: - stříhání a ohýbání - zakružování a práce na hydraulickém lisu - montáže - demontáže - svářečské práce

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí průmyslových hal, nadstaveb bytových domů, dopravních a potrubních mostů, zábradlí, schodišť, vrat či bran. Dále nabízíme provedení frézování, vrtání, řezání, ohýbání, úpravu kovů, broušení, leštění, opracování výpalků a svařování.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Společnost se zabývá: - strojírenskou výrobou - výrobou strojírenských součástí technologických celků - výrobou svarků a ocelových konstrukcí dle individuálních požadavků zákazníka. Výrobní možnosti: - výroba svarků o rozměrech jednotlivých částí do 5 000 x 5 000 x 15 000 mm - obrábění těchto svarků - provedení povrchových úprav ...

Zámečnické, montážní, údržbové a drobné stavební práce.

Výroba, montáž, výstavba: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -zámečnická výroba, zámečnické práce, zámečník -kovové konstrukce -opláštění ocelové konstrukce -montáž klempířských výrobků.

Zámečnictví. Kovovýroba. výroba branek, pohonů na dálkové ovládání pro brány -regály -přístřešky -pergoly -zádveří -schody -krbové nářadí -mříže   -údržba nemovitostí KVALITA A SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA NA PRVNÍM MÍSTĚ.

Zamečnictví, kovářství, stavební zámečnictví, -kované panty kliky dvířka myšákoé zámky opravy veškeré udržby domů zahrad repase a montáže litinových zábradlí dodávka na klíč

Výroba, prodej. -výstavní skládací klece: -pro holuby -králíky -drůbež -klece pro štěňata -vypásací ohrádky pro králíky.

Kompletní zednické a zámečnické práce. Rekonstrukce domů, fasád, komínů, plotů Práce ve výškách.

Kovovýroba, kovoobrábění, zakázkové zámečnické práce, lehké ocelové konstrukce, mechanické opravy. Zámečnické práce, sváření, zakázková výroba z oceli, hliníku, nerezi, svařování TIG, obrábění. Provoz: Citonice č.3

Sářečské a zámečnické práce.

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Svařování oceli, nerezu a hliníku, svářečské a zámečnické práce.

Umělecké kovářství, zámečnická výroba: -kovářské práce -zámečnické práce