CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Výroba - komponenty pro kolejová vozidla - nerezové svařence - stavební hliníkové konstrukce - svařování částí letadel. Činnost - svařování.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Kovovýroba - CNC obrábění - odlitky, výkovky, razidla.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Činnost - CNC obrábění - opracováváme na CNC strojích tento materiál: - desky na bázi dřeva (například: lamino, DTD, MDF atd.) - masivní dřevo (například na schody samonosné i nesamonosné) - plastové materiály (například: PVC, akrilátové atd.)

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Atelier průmyslového a uměleckého smaltu: - smaltování.

Korozní inženýr - poskytování služeb v oblasti protikorozní ochrany - návrhy systémů protikorozní ochrany - provádění kontrolních zkoušek podle příslušných norem a předpisů - provedení korozního průzkumu.

Výroba, maloobchod, e-shop: -umělecké kovářské výrobky na zakázku.