CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
SVÁŘOVÁNÍ, UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ, ZÁMEČNICTVÍ, CNC FRÉZOVÁNÍ, atd. Svařujeme: nerez, hliník, slitiny hliníku, mosaz, měď, ocel… Metody sváření: TIG AC/DC, MIG/MAG, MMA, plamen

Kovářské práce. Výroba - mříže - vrata - ploty - krbové nářadí - ostatní kovářské výrobky.

Mříže Vrata a branky křídlová i pojízdná, elektrické pohony - garážová vrata Stojany - regály Dveře Schody - zábradlí Zámečnictvíprovádáí - přístřešky

Prodej - ruční nářadí pro opracování plechů Ruční sváření Pálení plechů na laserovém stroji TRUMPF 3030.

Velkoobchod - zámečnické polotovary - klíče - stroje Zámečnictví Velkoobchod - zámky - zámečnické polotovary

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Výroba součástí a náhradních dílů s následnou tepelnou úpravou, broušením na kulato i na plocho, elektroerozivním řezáním drátem, vyjiskřováním-hloubička bez ohledu na jejich tvrdost. Soustružení, frézování, obrážení, sváření Al, Cu, Fe.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Nabídka kovotlačitelských prací.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Zámečnictví Zámky - otevírání - opravy - montáže - NON - STOP služba

Distribuce - chemikálie Povrchové úpravy - galvanizace

Nabídka stavebních, zámečnických, instalatérských a lakýrnických prací.

Kácení stromů Výkopové práce kanalizace - zemní práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce Zahradnické práce

Zakázková výroba - mříže Zakázková výroba - vrata Zakázková výroba - zábradlí - schody Zámečnické práce

Elektromontáže Instalatérské práce plyn Instalatérské práce (topení) Rekonstrukce - byty - domy Svařování kovů Zámečnictví Instalatérské práce voda

Prodej - jízdní kola Výroba - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby Sváření (nerez a hliník) - letování Ohýbání trubek

Broušení polygrafických nožů pro tiskárny a knihárny Broušení polygrafických nožů pro tiskárny a knihárny