CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba a montáž - vrata Výroba a montáž - zábradlí - oplocení Výroba a montáž - ocelové konstrukce Stavební zámečnictvívýroba a montáž - přístřešky

Práce: -galvanické stříbření -galvanické cínování -pasivace vyloučených vrstev -odmašťování

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, montáž - ocelová vrata, brány, mříže, zábradlí, ploty

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - kovoobrábění Prodej, servis, opravy - postřikovače - čerpadla - mycí agregáty pro průmysl a zemědělství

- vyrábíme drátěný program pro vybavení obchodů - dodáváme : - dekorační sítě - drátěné koše - kontejnery - odpadkové koše - háčky - držáky na ramínka na textil - reklamní a propagační stojany na tiskopisy a zboží. - gitterboxy Úprava povrchu v provedení Komaxit (RAL), Zn, Cr.

Zámečnictví, nástrojářství

Zabýváme se kovoobráběním, výrobou konstrukčních dílů a strojního zařízení. Výroba, práce: - sváření - obrábění - tváření plechy.

Zakázkové pracoviště komplexní strojírenské výroby: - tvarové dělení materiálů laserem, vysokotlakým vodním paprskem, autogenem a plasmou, výroba svařovaných dílů, výroba dílů obráběním, včetně CNC vyvrtávání a frézování, výrobadílů tvářením.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

Velkoobchod, prodej: -nerez plechy -trubky, trubka -ocel kruhová, čtyřhranná, šestihranná, L-profily, U-profily. Práce: -laserová -povrchová úprava -brousící, kartáčovací a polepovací linka.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

dodávky zařízení pro povrchové úpravy, specializace na komplexní dodávky linky pro žárové zinkování, tryskací boxy, tryskače s metacími koly, servis a generální opravy tryskacích zařízení, výroba specielních tvrdokovových náhradních dílů, renovace strojních součástí, specielní návary GMAW, WIG/TIG, MIG/MAG, metalizace, konstrukční návrhy a strojní ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

G3 Czech, s.r.o. se zaměřuje na provoz lisovny a montážní dílny plastových komponentů.

Ing. Lubomír Cink se zaměřuje na poradenství v oblasti strojírenství a zpracování plastů.

Jaromír Smejkal se zaměřuje na obráběčství a povrchovou úpravu kovů.

Jiří Hlavsa se zaměřuje na broušení, frézování, svařování, vrtání, závitování a dělení materiálu.

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství