CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Návrh, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: -klimatizace v provedení SPLIT SYSTEM - 1 místnost MULTI SPLIT SYSTEM - 2-5 místností VRF - centrální systémy pro větší objekty -nástěnné -parapetní -mezistropní -mezipodlažní -podstropní -sloupové -stropní -okenní -chladírenské technologie -chladící a mrazící vestavěné izolované boxy ...

Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobráběcí - autodoprava - práce pod vodou.

Výroba: - kovových dílců - bodování a lisování.

Autodoprava: -nákladní Peugeot (do 1, 5t). Práce, služby: -autoopravna -drobné zámečnické.

Firma TECES s.r.o. se sídlem v Jihlavě se již od roku 2003 zabývá dodávkami a montáží průmyslových a domovních rozvodů. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré instalatérské a topenářské práce, včetně montáže solárních systémů a tepelných čerpadel. Současně s nabízenými pracemi realizujeme také zámečnické práce. Působíme především v okrese ...

Zámečnictví. Drobné zámečnické práce. Svařování, svářecí práce. Montáže, montážní práce pro dům, byt a zahradu.

Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - součástek pro elektrotechnický průmysl, součástky.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková soustružnická výroba, sériová výroba na soustružnických automatech.

Výroba, kovovýroba: - ohýbané výlisky - lisované dílce, díly - hlubokotažné a postupové dílce - montážní sestavy pro stavební průmysl: - okenní kování - vstřikované dílce z plastu pro automobilový průmysl: - reflektory, tělesa a držáky reflektorů, chromované ozdobné rámy reflektorů.

Umělecké kovářství, restaurátorství, nožířství, výroba z nerezu, zámečnictví.

Výroba forem pro tvarování výlisků z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v síle 0, 2 mm - 3 mm metodou vakuového i přetlakového pozitivního a negativního tvarování, včetně mechanického předtvarování.

Havarijní, poruchová služba -topení -voda -plyn. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické -pokrývačské -klempířské -veškeré montážní práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnost termínovaných objednávek.

Prodej, velkoobchod: -barvy, laky -barva fasádní, interiérová -fasádní barvy akrylátové, silikátové a silikonová, bílá a probarvená -omítky, omítka -penetrace -renovační materiál, speciální laky a zateplovací systémy značky DÜFA -malířské potřeby, drogerie -ochranné pracovní pomůcky -pryskyřičné a akrylátové bílé i barevné nátěrové ...

Strojírenská výroba: - CNC soustružení - CNC frézování - obrábění - broušení Montáže podsestav měřících a kontrolních pomůcek, nebo celých strojů.

Společnost CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. se zaměřuje na technologie vstřikování plastů, forem a nástrojů. Provozujeme vlastní nástrojárnu a vstřikovnu plastů, nabízíme konstrukce, výrobu a aplikace horkých systémů na vstřikování plastů. Jsme schopni zajistit komplexní řešení forem od konstrukčního návrhu formy po dodávku kompletního nástroje i ...

Servis, opravy strojních a technologických zařízení. Kovovýroba, zámečnictví, ocelové konstrukce.

Práce, prodej: -kovovýroba -obráběčské -soustružnické, frézařské -obrábění, opracování, práce na cnc strojích -strojní zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce - suchá výstavba - zateplování a opravy fasád - provádění keramických obkladů a dlažeb - projekční práce Projektování rodinných a bytových domů. Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - haly - schodiště - obrábění Autodoprava

Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

Výroba: -kované mříže, vrata -krbové nářadí -bytové doplňky -vývěsní štíty -znaky firem, písmena (z barevných kovů). Oprava, restaurování: -historické -slohové -kovářské.

Strojírenství. Výroba: -přepravní zařízení pro dřevařský průmysl, dřevozpracující závody -strojní zařízení, stroje -zvedací a dopravní zařízení -stavba strojů s mechanickým pohonem -kovovýroba, kovoobráběčství -strojní zámečnictví.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

Jiří Růžička se zaměřuje na pískování, zinkování, lakování a tryskání suchým ledem.