CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

Výroba: -kované mříže, vrata -krbové nářadí -bytové doplňky -vývěsní štíty -znaky firem, písmena (z barevných kovů). Oprava, restaurování: -historické -slohové -kovářské.

Strojírenství. Výroba: -přepravní zařízení pro dřevařský průmysl, dřevozpracující závody -strojní zařízení, stroje -zvedací a dopravní zařízení -stavba strojů s mechanickým pohonem -kovovýroba, kovoobráběčství -strojní zámečnictví.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

Jiří Růžička se zaměřuje na pískování, zinkování, lakování a tryskání suchým ledem.

Výroba, montáž: -pasivní zabezpečovací prvky, bezpečnostní mříže -ocelové konstrukce -okna, dveře z hliníkových profilů -nerezové výrobky GASTRO - mycí stoly, regály, digestoře aj. -zakázková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žaluzie -vrata s motorovým pohonem, Hörmann -automatické posuvné brány. Práce: -zámečnické -sváření, ...

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

-Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Klempířství a oprava ...

Kovovýroba, montáž, zámečnictví: -ocelové konstrukce -technologické prvky -montáž kompletních technologických výroben -nerezové prvky -sváření nerezu.

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Výroba: -soustružení, obrábění, frézování. - broušení, lapování, omílání

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

Ubytování -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s individuálním sociálním zařízením -kapacita 41 lůžek -ubytovna. Práce, stavební, montážní a dodavatelská společnost: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky -světlíky.

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Umělecký kovář. Kovovýroba, umělecké kovářství, sériová výroba: - užitné umění, mobiliář - drobná sériová kovářská výroba(stavební, mobiliář) - odpadkové koše, zahradní lavice, lavičky, krbové nářadí aj.(pouze kovářsky zpracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mříže - ploty - brány, branky - kování na dveře - bytové doplňky - ...

Firma zabývající se výrobou ocelových konstrukcí, zámečnickými a svářečskými pracemi, průmyslovou údržbou, jeřábnickými pracemi.

Výroba: -strojírenské komponenty a finální stroje pro firmy KVERNELAND, TERBERG, VANDERLANDE, SCHUITEMAKER, PÖTTINGER, EUROTECH -CNC soustružení, frézování, ohraňování -svařování (sváření), montáž, lisování. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zemědělské stroje a náhradní díly pro zemědělskou techniku -certifikované kardany a náhradní ...

Mgr. Bohumír Šaroun se zaměřuje na zámečnictví, výrobu plotů, branek, schodišť a zábradlí z různých druhů materiálů.

Umělecké kovářství. Kovářská výroba. Řemeslnné zpracování výrobků ze železa, nerezové oceli, mosazi a mědi. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - dveřní i okenní kování, panty, kliky, mříže - vývěsní štíty, nápisy a čísla - osvětlovací tělesa, lampy a svícny - krbové příslušenství - krbové zástěny, dvířka, nářadí a koše na dřevo - ...