CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

Dinaz Zlín je prodejcem diamantových nástrojů a nářadí. Specializujeme se na řezání a vrtání stavebních konstrukcí. provádíme renovace diamantových nástrojů. Vrtání, řezání a broušení stavebních konstrukcí: - beton - železobeton - kamenné a cihelné zdivo. Prodej stavebního a zahradního nářadí, kde najdete mimo jiné také spojovací a ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: -zakázková -ochranné rámy -ohýbání trubek. Práce: -lisařské, lisování -frézování -vrtání -broušení vaček a hlav motorů. Oprava: -výfuky. Rovnání, opravy autodisků. Držitelé certifikátu ASN.

Autoservis, autoopravna. Zámečnictví.

CNC obrábění (soustružení, frézování) až do 5-ti os, programování CNC strojů, CAD/CAM, 3D tisk, 3D měření, zpracování 2D a 3D dat, prodej hliníkových materiálu (kusový prodej), autodoprava…

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Kovoobrábění na CNC strojích... Frézování a soustružení na CNC strojích, 4-osé obrábění, 5-osé obrábění, programování CNC strojů, příprava technologie...

Práce svářečské v oblasti hliníku a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlí - bytové doplňky.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.

-Velkoobchod Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.