AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Servis: -obráběcí stroje. Zámečnické práce.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Výroba: -kovové konstrukce -schody, zábradlí -mříže. Výroba, montáž: -vrata včetně pohonů, dálkové ovládání. Práce: -zámečnické -svářečské -kovářské.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Výroba: -nerezové výrobky -velkokuchyňské dřezy -nerezové stoly, regály, vozíky pikador, odsavače par, ohřívací pulty a jiné gastro zařízení -kompletní vybavení kuchyní na klíč pro hotely, restaurace, školní jídelny, vývařovny -zařízení pro vybavení nemocnic: -vozíky, pitevní stoly pro patologii, přikrajovací pracoviště ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.