AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Kovářství, zámečnictví, výroba bran, plotů, schodišť

Zámečnictví, nástrojářství, potrubářské a svářečské práce

Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Činnost - stavební činnost, inženýrské sítě, zemní práce - zámečnická výroba - truhlářská výroba - nákladní doprava.

IMS Kovo, s.r.o. se zaměřuje na zámečnické a obráběcí práce.

Martin Nekovář se zaměřuje na výrobu pásových a lomených dopravníků a zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství

Říha stavební zámečnictví, s.r.o. se zaměřuje na stavební zámečničtví a natěračství.

Sváření hliníku Výroba - přepravní bedny KEYS Výroba - speciální sedadlo do sanitek pro přepravu pacientů s infarktem

Kompletní kovářské práce i umělecké - kompletní zámečnické práce

Výroba - čistírny odpadních vod Výroba - minipivovary - minipastery základní vybavení stáčecích linek je myčka lahví, kegů, stáčecí stroj a zařízení na tepelnou úpravu piva - pastéry buď průtokové nebo tunelové Výroba - pěstitelské pálenice Výroba - zábradlí Výroba - potrubí Zpracování ...

Služby: -vodoinstalatérské práce -zámečnictví -svářečské práce -zpracování kompletní projektové dokumentace. Dodávka, montáž: -plynové kotelny -plynovody a přípojky STL*, NTL* -topení a topné systémy -podlahové rozvody ústředního vytápění -potrubní systémy z mědi -výměníkové stanice -rekonstrukce kotelen.

Zámečnictví Výroba - výsekové nože pro koženou a textilní galanterii