AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynoinstalace - zámečnické - pomocné stavební práce.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Zámečnická výroba: - z nerez oceli svařováním - zábradlí, schodiště, madla, nádstřešky, ploty a jiné doplňky do interiérů a exteriérů.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.