PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Kovovýroba: -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování -ekologický kontejner -mobilní čerpací stanice.

Velkoobchod: -ocelové plechy, nosníky -HEA, HEP, HEM, I, IP, U, U PE, L -polotovary z plechů zhotovené -střiháním, řezáním kyslíkem nebo laserem a ohýbáním na lisech -servisní dělení nosníků pálením dle dokumentace -dodávky ostatních druhů hutního materiálu dle požadavku -zprostředkovatelská činnost -oblasti hutních materiálů a ...

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, svařování: -fréza, soustruh, štosovačka, ohýbačka, ohýbání vinklů, úhelníků -výroba, prodej vrata, mříže, ploty, zábradlí, vrata.. Provozovna: areál MND, Hraniční 268/120, 691 41 Břeclav-Poštorná

Konstrukce a vývoj strojních zařízení: - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované konstrukce - modernizace stávajících konstrukčních řešení - dokončení rozpracovaných konstrukčních řešení.

Výroba a konstrukční práce v oblasti strojírenství a ocelových konstrukcí.

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Výroba, prodej: -sklářské formy pro ruční a automatickou výrobu skla lisováním nebo foukáním -dřevomodelárna pro litinové odlitky -formy pro ruční výrobu sklářských výrobků -formy pro výrobu skla (z litiny, chromniklové oceli) -konstrukce, výkresová dokumentace, CAD/CAM pracoviště, 3D modely, CNC stroje. Firma má 80-ti letou ...

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Technicko-inženýrská firma zaměřená na poskytování komplexních služeb zákazníkům v oblasti strojírenské výroby. Projekční činnost - zpracování projektové dokumentace. Konstrukční činnost - zpracování konstrukční a výrobní dokumentace. Výroba. - svařence z nerezových ocelí - svařence z uhlíkových ocelí Konstrukce, výroba, montáže: - ...

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Kovovýroba, výroba, export, vývoz: - ocelové konstrukce - strojírenské výrobky, strojírenské díly - obrobky konvenčně i CNC obrobené - odlitky a svařence včetně opracování (především z nerezi) - tlakové nádoby. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové a titanzinkové plechy. Práce. - stříhání plechů - lisování plechů - ohýbání plechů. Stavební firma. Kompletní stavební práce. Realizace, rekonstrukce: - zateplení objektů, fasády.

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Práce: - CNC obrábění kovů, kovoobrábění, obráběčství - broušení, brusičské práce - frézování, frézařské práce. Kovovýroba, výroba: - kovové dílce, kovové díly na rotačních obráběcích strojích.

Kovovýroba, zakázková výroba z kovu a nerezového kovu, zámečnictví: -schodiště -zábradlí -brány, brána a vrata s možností elektrického pohonu -branky -kovové konstrukce -nápisy -ploty -stříšky, stříška -mříže na okna i dveře -různé jiné výrobky -povrchová úprava dle přání zákazníka -nátěry, lakování práškovými barvami, ...

Nákup za účelem dalšího prodeje odlitky z šedé litiny a hliníku. Opracování odlitků z šedé litiny a hliníku. Kovovýroba.

Stavební zámečnické práce: - zámečnické výrobky z černého materiálu a nerezu - ocelové konstrukce, přístřešky, oplocení - schody rovnoramenné i točité, zábradlí aj.