PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Zámečnictví. Řemeslo: - zámečník, zámečnické práce. Dodávka, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - brány, vrata, mříže, zábradlí. Kovovýroba, kovoobrábění Svářečské práce. Sídlo firmy: - Ludvíka Podéště 1856/38, Ostrava - Poruba.

Výroba-kovovýroba: -zahradní brány, plotové díly, ochranné mříže, ocelové schodiště a zábradlí. Na zakázku lze vyrobit od zahradního nábytku až po ocelové konstrukce.

Strojírenská výroba: - zámečnictví - kovoobrábění.

Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Kovovýroba, strojírenská výroba, opracování, obrábění kovů: - pálení, dělení, řezání materiálu plazmou (plazma) na CNC stroji - ocelové svařence - svařování ocelových konstrukcí - ramena nakladače.

Výroba: - stroje s mechanickým pohonem.

Výroba, prodej: - ozubená kola do modulu 12 a hlavového průměru ozubeného kola 1100 mm. Prodej, výroba: - řetězová kola - šneková kola (pouze dle dohody). Materiál: - železo - bronz - hliník - plast. Dodávka včetně tepelné úpravy. Výroba: - hřídel (hřídele).

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Kovářská a zámečnická výroba, kovovýroba: - kovaný nábytek (postele, stoly, židle) - vrata, brány, mříže, ploty, zábradlí, panty, branky. Zámečnictví, kovářství.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Kovovýroba. Výroba kovových součástek na zakázku.

Ozubárna. Strojírenská výroba: - převodovky - ozubená kola - ozubené věnce a spojky - převodové skříně - pohony technologických zařízení - navíjecí zařízení - svařence. Dodávka: - velkostroje na klíč pro povrchové doly. Tepelné zpracování kovů.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Nerezová výroba - gastronomické vybavení Výroba - zábradlí - nerez Zámečnické práce

Výroba - vrata Kácení stromů - frézování pařezů Pokrývačské práce Zámečnické práce

Výroba - reklamní magnety E - shop - permanentní magnety - magnetové upínače - magnetické kapalinové filtry - břemenové magnety - feritové magnety Kovovýrobavýroba - magnety

Kovářství. Výroba: - zápustkové výkovky - háky s okem o nosnosti 0, 5 - 6, 3t.

Pronájem - montážní plošiny Svářečské práce Zámečnické práce