PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Kovovýroba - kovové ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Činnost: - projekční a konstrukční činnost v oblasti strojírenství - výkresová dokumentace v programu AutoCad - výpočet nákladů na vytápění na základě hodnot z digitálních poměrových čidel

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Výroba, kovovýroba: - hliníkové svařované konstrukce ALUR - profesionální věžové systémy - konstrukce pro výstavní stánky - reklamní stojany - mobilní střešní systémy.

Renovace, výroba, oprava, servis: - kardanové hřídele vozidel (kardany): - osobní (všechny) - nákladní LIAZ, KAROSA, TATRA i jiné - čepy (svislé), poloosy, hřídele - diferenciály, převodovky KAROSA Nové spojovací hřídele (všechny typy pohonů 200-63000 Nm). Složitá kovovýroba, výroba: - svařence (ocelové konstrukce) - ...

Výroba: - strojírenská - obrábění kovů - lisování plechů - soustružení na CNC strojích - ohýbání trubek - frézování na obráběcích centrech - svařování - ocel, hliník.

Zámečnictví. Dodávka, montáž: - zasklívací systémy pro lodžie. Kovovýroba: - balkonové a zahradní grily - mříže - zámečnické práce - zábradlí - schody - vrata.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.