PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Práce: -kovovýroba -svařování lehkých kovů.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Malířské práce Provádní - truhlářské práce Výroba a dodávka - plastová okna Zednické práce Zámečnické práce

Svařovací práce Zakázková - kovovýroba - zámečnické práce - kovářské práce

Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Montáž a demontáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné zámečnické práce Vodoinstalační práce Sekání - trávaúdržba - zeleň

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Velkoobchod,prodej: -minerální plniva: -mastek,dolomit,slída,barytové moučky -minerální produkty: -omítky,malty,barvy -hutní výrobky: -trubky,jekle,plechy.

Povrchové úpravy kovů Zámečnické práce

Hodinový manžel - opravy kapajicích kohoutků - čištění a zprovoznění odpadů - drobné instalatérské, zámečnické, kovářské práce - výměna zásuvek, vypínačů, svítidel - kácení a řezání motorovou pilou Zámečnické a kovářské práce hodinový manžel Instalatérské práce (hodinový manžel)

Kovovýroba - zámečnické práce - umělecké kovářství

Topenářské práce Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Poradenství - strojírenství - hutnictví