PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.
B&VStrojírny s.r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Strojírenská výroba: -vysokotlaké hadice -nářadí -ventily pro petrochemii. Montáž: -viniční traktory. Kovoobrábění,kovovýroba: -na CNC* strojích.

Ohňostroje Zámečnictví Otevírání - byty - trezory - autavýroba - klíče a autoklíčečipování autoklíčů

Firma HP - KOVO, spol.s r.o. k červnu 2024 ukončí aktivity. Kovovýroba, výroba, export (vývoz): - univerzální i speciální svařované konstrukce: - přepravní palety - speciální kovové, oelové palety - horizontální, vertikální i šikmé registry - kontejnery - další ocelové konstrukce - plechové díly. Výroba malých i velkých ...

Výroba, konstrukce: - formy, modely - nástroje, nářadí. Práce: - kovoobrábění - nástrojářské.

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - sériová, malosériová, kusová: - hřídele, strojní díly. Obrábění, kovoobrábění: -soustružení, frézování, vrtání Strojní vybavení - CNC stroje: -soustruhy, automaty, centra.

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.