Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -koberce-bytové, zátěžové -kobercové čtverce -kusové koberce -čistící rohože -dočišťovací koberce -PVC, lina -umělá tráva -sportovní povrchy - venkovní i vnitřní pro tenis a universální -plovoucí podlahy FORBO, PERGO, WOHA, MAGNUM, KRONOSPAN, KAINDL, WIPARQUET, TILO, BARKOTEX, ...

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Individuální přístup při zařizování interiérů. Nábytek, svítidla a bytové doplňky významných světových designérů. Vybavení bytů, kanceláří, hotelů a restaurací dlouholeté zkušenosti. Poradenství, studie a návrhy interiérů. Odborná montáž.

Prodej nábytek: -kuchyně -pokoje-obývací, dětské a studentské, ložnice -vestavěné skříně -koupelny -interiéry -kanceláře

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Expedo – praktický nábytek Těžištěm naší činnosti je online prodej nábytku do bytu i kancelářských prostor. Dodáváme postele, sedačky a pohovky nebo moderní šatní skříně. Nabízíme i výprodej staršího nábytku a slevové akce.

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště, schody - postele, ložnice - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - komerční prostory - ložnice - stoly

Výroba: - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - ložnice - stoly - kancelářský nábytek - dveře, schody. Podlahářské práce.

Výroba nábytku, zařízení interiérů a výroba stavebně truhlářských výrobků. Zakázkové truhlářství: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - sestavy jídelen - obývací pokoje - dětské a studentské pokoje - předsíňové stěny - nábytek pro zdravotnické zařízení.

Výroba: - policové regály - pojízdné regály - patrové sklady - paletové a konzolové regály - kovový kancelářský a dílenský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Prodej: - židlí a nábytku - vybavování kancelářských, a interiérů.

Naše Truhlářství Jaroslav Hodek se sídlem v okrese Beroun vyrábí z masivního dřeva (dřevo je stálý, ekologický, po staletí vyzkoušený přírodní materiál, který vytváří příjemné klima a pohodu), ale i z lamina. U dřevěných výrobků může být povrchová úprava provedena kvalitními laky s možností moření na požadovaný odstín nebo úprava voskem. Jsme ...

Výroba nábytku. Značkový nábytek: - MONTERO – značkový nábytek - CONIFERA – exkluzivní nábytek - atypický nábytek - kancelářský nábytek - hotelový nábytek. Řešení interiérů: - dětské, studentské pokoje - obývací pokoje - ložnice - jídelny.

Jan Vrlík nabízí výrobu kuchyní, kancelářského nábytku a ostatní truhlářskou výrobu. Výroba nábytku v kanadském a americkém stylu /originální dokumentace/.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Naše firma Truhlářství Pavel Henych provádí veškeré truhlářské montážní práce. Nabízíme Vám například montáž kuchyní, ložnic, kanceláří, a další dle poptávky, pokládku podlah, realizaci schodišť a teras a v neposlední řadě se také zabýváme montážemi výstavních stánků a repasujeme staré nátěry oken a dveří. Nabízíme Vám: - veškeré ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod -luxusní španělský nábytek - ložnice - stoly, - židle - sedací soupravy - obývací pokoje - royal nábytek - kancelářský nábytek - svítidla - sofa, křesla

Výroba: -nábytek na zakázku -výroba i renovace kuchyňských linek -interiéry, kanceláře, obchody a restaurace -renovace starožitného nábytku -nábytek z masivu.