Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Výroba a prodej: - nemocniční nábytek vozíky na léky, skříně, noční stolky. Prodej zdravotní obuvi do nemocnic a jiných zdrav.zařízení

Naše společnost Stolařství CHEJNA s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí svým zákazníkům především komplexní stolařskou výrobu, jako jsou například kuchyňské linky na míru, vybavení kanceláří, čekáren a ordinací, veškerý nábytek do bytů a domů, ale i do salonů pro kadeřnice, kosmetičky nebo maséry. Sledujeme aktuální trendy a nabízíme vždy nové a ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - dveře - komerční prostory, kanceláře - schodiště - terasy, pergoly

Vybavení kanceláří. Prodej: - regály - skladové vybavení - manipulační technika - vozíky - balící stroje.

Kuchyňské studio Ostrava. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: - kuchyňské linky, vestavěné skříně - kancelář, obývací stěny - dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

E-shop: - hračky - didaktické hry - nábytek pro školky - sportovní potřeby pro děti

Internetový obchod All4-vybavení firmy na adrese All4.cz. Rozsáhlá nabídka pro vybavení dílen, kanceláří, šaten, recepcí a budov. Zkrátka vše, co se může hodit pro provoz firmy.

Prodej, maloobchod, dodávka: - sedací soupravy - obývací stěny - postele, matrace, ložnice - stoly, židle - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy, koberce, marmoleum - kachlová kamna, krby, biokrby.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.

Stolařství. Zakázková výroba: - prodejní stánky - kancelářský nábytek - recepce.

On-line prodej: - nábytek (sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, obývací stěny, stoly, židle, komody, předsíně, koupelny, kuchyně, jídelny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, zahradní nábytek).

Maloobchod, prodej, internetový obchod, E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářské stroje a vybavení: - skartovačky - laminovačky, laminátory - faxy - řezačky papíru - kroužkové vazače - tepelná vazba - štítkovače - tabule, nástěnky - vitríny - skládačky dopisů - kancelářský nábytek, kancelářské židle ...

Stolařská výroba, stolařství. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - vestavěný nábytek - soliterní nábytek - vestavěný nábytek - kuchyňské linky - schodišť a dřevěných zábradlí - dřevěné ploty, venkovní obklady - atypické okna a dveře.