V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -interiérové žaluzie -podlahové krytiny -návrhy a vizualizace. Realizace po celé ČR.

Maloobchod, prodej: -multimédia, hry -vše kompletně pro PC -prodej protihodnotou. Služby: -realizace PC sítí -připojení k Inernetu -internetové služby -tvorba www stránek.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - kancelářský nábytek - nábytek pro školy a školky - kuchyňské linky, návrh, montáž - kompletní realizace kancelářských i bytových interiérů

Výroba, velkoobchod: - náplně do tiskárny - cartridge - tonery - termotransferové pásky - faxové papíry - uhlové papíry a fólie, kopíráky - čisticí prostředky pro kancelářskou a výpočetní techniku.

Maloobchod, prodej: -počítače KPCOMP -počítačové sítě -notebooky Internet: -vývoj E-COMMERCE -vývoj a provoz extranetových systémů Reklama: -DTP -grafika

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -počítačová technika -notebooky -tiskárny -software -doplňky k počítačům(myš, podložka, diskety, schránky, filtry na monitory) -kabely všech typů -papír do tiskáren -počítačový nábytek -odborná literatura. Služby: -opravy všech typů PC -přestavby PC na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Autorizovaný prodejce a servis produktů firmy STORMWARE pro jižní Čechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -značkové počítače COMPAQ, HP, TRILINE -stolní počítače a notebooky -počítačové sestavy a komponenty -počítačové doplňky a příslušenství -tiskárny, plottery HP Authorized Resseler, PANASONIC Authorized Dealer -zálohovací ...

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Prodej: -kancelářské techniky -počítače -PC TESCO, BRAVE, LEO -komponenty -notebooky -domácí kina -spotřební materiál pro tiskárny -herní zařízení a CD -brašny na notebooky. Služby: -tvorba internetových prezentací -servis PC -připojení k internetu -instalace a správa kabelové TV v Táboře -poskytování internetu ...

Maloobchod, prodej, leasing, instalace, servis: -hardware, software -počítače - výpočetní technika -MONSOON, MISI, ACER -notebooky -tiskárny. Služby: -připojení, nastavení Internetu -návrhy, instalace počítačových sítí.

Prodej, servis: -výpočetní technika-počítače -software-SW, hardware-HW -přestavby počítačů -dodávka a montáž komponentů -kopírky -počítačové sítě -kamerové systémy -služby ve výpočetní technice

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Prodej, instalace, školení, servis: -značkové počítače SIEMENS -tiskárny OKI, STAR -programy.

Prodej, servis, leasing: -počítače -výpočetní technika, HW -ekonomický software, SW -instalace sítí -repasované-použité počítače.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Maloobchod, prodej: -internetový obchod -počítače -hardware HW -software SW -příslušenství pro PC.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Maloobchod, prodej: -počítače ABACUS, IBM, COMPAQ -tiskárny CANON -počítačové hry -výukové programy pro děti i dospělé.

Nábytek: -maloobchod, prodej -bytové zařízení a doplňky -kancelářský nábytek -zakázková výroba -školní nábytek.

Výroba, dodávka, montáž: -kancelářský nábytek -hotelový nábytek -vybavení bank -bytový nábytek -nábytek pro zdravotnictví -nemocnice, ordinace, lékárny -kuchyňské linky, obývací a předsíňové stěny, dětské pokoje, stoly a skříňky.