V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Kompletní vybavování interiérů na klíč. Interiéry: - návrhy a projekce - realizace. Výroba nábytku: - atypický nábytek - nábytek na míru - kancelářský nábytek - pro obchody - hotely - restaurace - bary - školy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Pobočka. Prodej, pronájem, servis, oprava - kancelářská technika - faxy, tiskárny, kopírky - spotřební materiál - skartovačky.

Česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. se již od roku 1995 zabývá obchodní, poradenskou a servisní činností v oblasti kancelářské techniky se specializací na kopírovací přístroje a tiskárny. Jedná se tedy o prodej a pronájem kopírovacích strojů, tiskáren, multifunkčních zařízeních a barevných kopírek. Poradíme a dodáme firmám ideální ...

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Oprava, servis: - kancelářská a projekční technika - počítače, PC - notebooky - tiskárny - UPS - kamery - projektory. Záchrana a obnova dat.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočetní techniku také prodává a poradí s výběrem.

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

Komplexní tvorba GIS (geografické informační systémy) projektů. Služby: - velkoformátové barevné kopírování, skenování a tisk. Velkoobchod, distribuce: - velkoformátové, robotické skenery

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Pobočka. Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje. E-shop.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - počítače - výpočetní technika - spotřební materiál - paměťová média.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - cartridge a tonery RONtech do tiskáren - výpočetní technika - pokladní systémy - kamerové systémy - spotřební materiál - záruční servis PC LYNX a Premio - poradenství v IT.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: - spotřební materiály pro inkoustové, velkoformátové a laserové tiskárny Výkup - cartridge, tonery.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - počítače, monitory, tiskárny - spotřební materiál - PC komponenty - mobilní telefony - software - produkty CAD - spotřební a digitální elektronika.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Výroba a prodej: - nemocniční nábytek vozíky na léky, skříně, noční stolky. Prodej zdravotní obuvi do nemocnic a jiných zdrav.zařízení

Naše společnost Stolařství CHEJNA s.r.o. se sídlem v Ostravě nabízí svým zákazníkům především komplexní stolařskou výrobu, jako jsou například kuchyňské linky na míru, vybavení kanceláří, čekáren a ordinací, veškerý nábytek do bytů a domů, ale i do salonů pro kadeřnice, kosmetičky nebo maséry. Sledujeme aktuální trendy a nabízíme vždy nové a ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.