V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Zakázkové truhlářství Návrhy a realizace - interiéry Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - regály - police - schodiště - schody

Výroba, prodej a montáž regálů na míru, vybavení a kanceláří a dílen.

Provádíme opravy kancelářské techniky a spotřební elektroniky a elektrotechniky se zárukou. Identifikace závady zdarma. Papírnictví, tonery, razítka, kopírování, laminace, kroužková vazba. Provozujeme E-shop s kancelářskými a školními potřebami

Kancelářský nábytek. Služby: - dodávky systémového kancelářského nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelářských interiérů. Nábytkové řady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedací řady, soupravy:

Wincor Nixdorf s.r.o. nabízí široké portfolio produktů a řešení pro všechny segmenty trhu: -supermarkety -diskontní řetězce -obchodní domy -hotely a restaurace -velkoobchody -čerpací stanice -loterie.

Činnost: - oprava, servis počítače, výpočetní technika - vývoj software - záchrana dat z různě poškozených disků a datových médií

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - obývací stěny - kanceláře

Swissparts, s.r.o. distribuce a prodej IT náhradních dílů do notebooků, tiskáren, plotterů, serverů. Komponenty, díly, příslušenství, spotřební materiál do zařízení: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Prodej, pronájem, servis: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Dodávka, prodej, instalace - výpočetní technika - počítače - servery.

Společnost CESARE interier vznikla v roce 1997, má sídlo v Táboře, ale svoji obchodní aktivitu provozuje především v Praze. Naší hlavní činností jsou realizace kuchyní, bytových a kancelářských interiérů. Klientům garantujeme záruční i pozáruční servis.

Návrh a dodávka - kuchyně - vestavěné skříně na míru - postele - kancelářský nábytek. Provozovna K Točné 22 Dolní Břežany 252 41