V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba, montáž a opravy výrobků a zařízení spotřební elektroniky. Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky.

Spotřební materiál do tiskáren, tiskárny, kopírky, IT. Potisk identifikačních karet.

Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Servis kancelářské a výpočetní techniky.

Servis počítačů, sítí a výpočetní techniky.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Prodej, přestavby, opravy - výpočetní technika - počítače, notebooky - software

Opravy iPhone mobilů, tabletů a Mac počítačů.

Dovoz a servis výpočetní a kancelářské techniky do firem i domácností.

Výroba stylového exkluzivního nábytku, bytových doplňků a dodávky zakázkových interiérů. Privátní zakázky: - bytové interiéry a zakázkový nábytek - nábytek moderní - nábytek vyřezávaný, vykládaný a inkrustovaný - nábytek předlohový. Komerční interiéry: - kompletní interiéry restaurací, hotelů, obchodů apod. - kanceláře a ...

Pronájem - kongresová technika mikrofony, projektory - tlumočnického zařízení CCS 400 PHILIPS, infra - red systém

E-shop - kamery - spotřební elektronika - MP3 - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware - software.

Nákup a prodej kancelářského nábytku.

Bazar kancelářského nábytku. Prodej, výkup a pronájem použitého kancelářského nábytku. Výroba nábytku - vlastní truhlárna, nábytek na míru, stoly, skříně, vestavěné skříně, kuchyňská linka a další.