V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej, servis, e-shop - bezdrátové telefony, stolní telefony - telekomunikační technika - telefonní ústředny - faxy, tonery, cartridge

Prodej, e-shop: - tonery, inkousty - fotopapír - náhradní díly do tiskáren - spotřební materiál do tiskáren - příslušenství k počítačům Výkup prázdných tonerových kazet. Příjem spotřebního materiálu do komise. Servis a likvidace tiskáren a kancelářské techniky, pronájem kopírovacích strojů.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: - počítače - hardware - software - sítě - servery - telekomunikace - outsourcing - informační technologie.

Autorizovaný prodejce počítačů BRAVE nabízí: -počítačové sestavy na zakázku, tiskárny, multifunkční zařízení -informační kiosky INFORBOX -pozáruční servis veškeré výpočetní techniky -kvalitní a osvědčené komponenty výpočetní techniky -multimediální doplňky pro profesionály, kanceláře, domácnosti -spotřební materiál ...

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Kancelářská technika. -repasované psací stroje

Prodej, montáž - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek - vestavěné skříně na míru

Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

Oprava, servis: -tiskárny, plotry zn. Hewlett Packard.

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika - kopírovací stroje - kancelářská technika - projekční technika

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky - Prodej zboží - Zprostředkovatelská činnost v oblasti výpočetní techniky

Autorizovaný obchodní a servisní Top partner KONICA MINOLTA. Prodej, záruční a pozáruční servis, pronájem a leasing kopírek, tiskáren a faxů MINOLTA, CANON, HP, DEVELOP, PANASONIC, AGFA.

Online obchod s výpočetní technikou. Počítače pro každého - PPK. Nabízíme levné repasované počítače, notebooky, sestavy, LCD, monitory, tiskárny. Repasované notebooky a PC od značkových firem HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens a ostatních za nejlevnější ceny se zárukou. E-shop vám nabízí testované repasované notebooky, počítače a ...

Prodej, oprava, servis, e-shop: - zdravotnická technika pro stomatologii - intraorální RTG - digitální radiografie RVG - IO kamery - panoramatické RTG.

Služby: - TOM - Optimalizace nákladů - controling a monitoring tisků - servis - financování - COPY CENTRUM - doplňkové služby. Produkty: - kopírky/MFZ - tiskárny - risograph - skartovací stroje - faxy - další sortiment.

Multimediální systémy: - dovoz a distribuce elektronických součástek - prodej a servis výpočetní techniky - Speciální, průmyslová a odolná technika - Odolné notebooky

Firma nabízí tabule, nástěnky, vitríny, školní nábytek, lavice, projekční techniku, data - video projektory a kancelářské potřeby.

On-line prodej, eshop: - sedací vaky značky ElSack - sedací pytle značky ElSack - kancelářské židle - kancelářská křesla - komerční sezení - sofa a sedačky.