V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba nábytku - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, penziony a ubytovny - atypický nábytek.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - nábyt na míru - kancelářský nábytek - ložnice

Provozujeme bazar kancelářského nábytku s možností pronájmu nábytku. Veškerý nábytek je v bezvadném stavu a některý také nepoužitý. Nábytek je v bezvadném stavu a některý kancelářský nábytek je nový. V našem bazaru naleznete například kolečkové židle, zasedací židle, šatní skříně, plechové skříně, regálové skříně, kancelářské pc stoly, jednací ...

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software

Dodávka, prodej: - programové vybavení ke zpracování mezd, účetnictví a majetku - výpočetní technika Služby: - účetnictví

Výroba, prodej: -kancelářské židle, křesla. Antares a.s. - sídlo Národní třída 43 110 00 Praha 1

Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Služby: - montáž kuchyňských linek a nábytku.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Společnost Vratislav Zbraněk provozuje internetový obchod nabízející široký sortiment školních, kancelářských, výtvarných potřeb, tonerů a papírenského zboží. V našem e-shopu najdete také různé balící materiály, drogistické zboží i vybavení na párty. Vše můžete objednat z pohodlí Vašeho domova, většinu objednávek expedujeme do 24-48 hodin. Sídlíme ...

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.