V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Výroba, prodej: -nábytek -stoly kuchyňské, konfrenční, tv stolky -obývací stěny, skříně -dětské pokoje -sedací soupravy od českých výrobců.

Truhlářství. Výroba: -okna dřevěná, provedení EURO (eurookna) -okna špaletová a dřevěná se sklem DITHERM -dveře venkovní EURO, balkónové EURO, vnitřní masiv, vnitřní dýhované -vrata -interiéry -nábytek kancelářský nábytek, kuchyně včetně dodávky, vestavěných spotřebičů -šatní stěny a vestavěné -skříně, ložnice, komody, dětské pokoje, ...

zánik poslední živnosti: 1.11.2013 Prodej a montáž - kancelářská technika - výpočetní technika.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Tvorba: - software - tvorba webových stránek - správa počítačových sítí. Servis, prodej: -počítače.

vedeno jako s.r.o. DOMI interiery s.r.o. Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (postele, ložnice, obytné stěny, ...)