Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej, servis: -počítače -tiskárny -Hewlet Packard.

Kvalitní a rychlý NON-STOP počítačový servis (servis počítačů) je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů (servis PC), servis notebooků, servis tiskáren nebo opravy monitorů, ale také servis dalšího počítačového vybavení jako např. správa počítačové sítě, záchrana a obnova dat-a SEO optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj embedded počítačů Obchodní zastoupení KONTRON AG pro Českou a Slovenskou Republiku

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -kopírovací stroje -skartovače -periferie -LANIER, BROTHER, HP, HSM -MINOLTA, TOSHIBA, EPSON, CANON -spotřební materiál.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Prodej, servis, pronájem: -nová i repasovaná kancelářská technika -tonery, cartridge, kopírovací papír.

Velkoobchod, prodej výpočetní technikou: -hardware -software -digitální technika -akumulátory do EZS a UPS.

Aplikační programové vybavení. Software-ekonomická agenda. Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomické a účetnické poradenství. Školení uživatelů počítačů.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Prodej, servis: -kancelářská technika, vybavení -spotřební materiál.

Společnost PJCARD s.r.o. se od počátku své existence zaměřuje na servisní a prodejní činnost pro koncové uživatele v oblasti kancelářské, výpočetní techniky a spotřebního materiálu od renomovaných výrobců. Provozovna Praha: Obrovského 418/5A 141 00 Praha 4 Chodov Tel: 272 658 450-1 Mobil: 776 166 694

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Prodej, montáž, projekce a servis: -antény -telekomunikační zařízení -bezpečnostní zařízení -kancelářská technika. -faxy, záznamníky, telefoní ústředny typu: -PANASONIC -HYMAX -GESKO -AGFEO -telefonní přístroje. Strukturovaná kabeláž. Datové sítě. Zřizování INTERNETU: -VoIP-telefonování po internetu ...

Výpočetní a kancelářská technika.

Kancelářská technika. Výrobky firmy ADK*. Prodej plánovacích kalendářů.