Nábytek pro dílny a sklady zahrnuje kovové i dřevěné výrobky v kvalitě odpovídající náročnějším provozním podmínkám. Jedná se o dílenské stoly, skříně na nářadí, regálové systémy, modulární či montážní nábytek se zásuvkami, plechové šatní skříňky a další.

Doprava: - autobusová - mezinárodní - vnitrostátní Vybavování interiérů na klíč: - kancelářský nábytek: - židle, stoly, křesla, skříně, stěny - podlahové krytiny: - koberce, lino, korek - osvětlení - nástřiky - zrcadlové stěny apod. Zakázková výroba, prodej: - dřevěný, kovový nábytek: - stoly, skříně, židle, ...

Maloobchod, prodej, montáž: - kopírovací stroje - regály - eurookna, dveře - kancelářský nábytek - židle - dřevomateriál.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej skladových a transportních systémů..

Skladovací a manipulační technika. Poradenství, prodej, montáž, úpravy: -zařízení pro skladování -regály policové, policový: -archivní, mobilní, pevné, pevný, vícepodlažní -regály paletové, paletový: -pevné, pevný, mobilní, průjezdné, průjezdný, průběžné, průbežný -regály speciální: -stromečkové, stromečkový, na kabelové bubny, pro ...

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Zahraniční zastoupení: -Wanzl SRN Velkoobchod, maloobchod: - vybavení prodejen - pokladní boxy - vstupní turnikety - regály - vybavení hotelů - displaye.

Kovovýroba: - stojany - gondoly - výstavní stánky - interiéry kanceláří - cívky - regály.

Výroba: -technické zpracování paletových regálů -díly atypických ocelových konstrukcí -výrobky plošného tváření a svařování.

Výroba:- truhlářské hoblice. Prodej:- dřevoobráběcí stroje - elektrické nářadí - nástroje a ruční nářadí - aku-systém - dílenský nábytek - zahradní nářadí Kompletní vybavení truhlářských dílen, včetně základních a učňovských škol - obor truhlář, tesař, zedník a sádrokarton.

Kovovýroba: - ploty - vrata - konstrukce - mříže - regály - kóje, kotce - pletiva - sítě - mobilní oplocení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kovové policové regály - regálové systémy.

Kompletní vybavení obchodních jednotek, skladů, kanceláří, hotelů, restaurací: - obchodní zařízení - chladící a mrazící zařízení - pokladní boxy - skladové regály - manipulační technika - doplňkové technické zařízení (pro prodejnu) - doplňkové technické zařízení (pro zázemí) - vybavení provozních kanceláří - sociální ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Výroba, maloobchod, prodej: -montované haly a sklady -policové regály -paletové regály -speciální regály.

Profesionální a přehledný e-shop: - kvalitní, moderní dětský, školní, kancelářský, reprezentativní, sedací, dílenský, venkovní, dřevěný, kovový, platový nábytek - technika a vybavení. 3D návrhy.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

Výroba: - regálové systémy pro vybavení skladů: - paletové - vjezdové - policové - systémy závěsného skladování oděvů - mezipodlažní konstrukce - automatizované systémy.

Výroba: -zdravotnický nábytek -kovový nábytek -zakázková kovovýroba.