Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám pomůže s vaším stavebním projektem, pak je STAV MORAVIA spol. s r. o. tou pravou volbou pro vás. STAV MORAVIA je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti pozemního stavitelství. Nabízí komplexní služby od projektové dokumentace až po realizaci stavby. Ať už se jedná o ...

Společnost VP BASTRO s.r.o. je strojírenská firma zabývající se výrobou kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Montáž, opravy, údržba a servis: - kovové konstrukce a technologické zařízení. Výstavba: - průmyslové a dopravní stavby. Dodávka, montáž - silniční a železniční mosty.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Společnost POTRUBÍ SEIDLER s.r.o. se výhradně zabývá montáží potrubních systémů zejména, horkovodů, plynovodů, parovodů a vodovodů ve vysokých dimenzích. Dále provádíme montáže domovních výměníkových stanic a potrubí po technologických lávkách. Naše služby též zahrnují výrobu a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce, projektovou činnost ve ...

Dodávka, montáž, instalace: - silniční ocelová svodidla - zábradlí na silničních úsecích a mostech - důlní ocelové výztuže Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - díly ocelových silničních svodidel

Pobočka. Dodávka, prodej: - ocelové konstrukce - střešní a fasádní systémy - kabiny a vozíky pro lesnictví - převodovky pro větrné turbíny - konstrukce pro ropné plošiny - hutní materiál.

Společnost VIAKONT s.r.o. nabízí činnosti v oblasti kontrolní a inspekční činnosti ocelových konstrukcí včetně protikorozní ochrany.

MONTIS BAU s.r.o. poskytuje služby v oblasti strojírenství a stavebnictví. Realizace projektů v oblasti: - ocelové konstrukce - ocelové montované haly - opláštění hal - speciální montáže - zámečnictví - jeřábnické práce - inženýrské sítě - jádrové vrtání - pronájem stavebních strojů

Společnost PH poradce servis s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí. Provádíme revize, inspekce, autorizované školení na uvedená zařízení. Naši další aktivitou je technické poradenství v oblastech strojírenství, hutnictví, energetiky i stavebnictví. Věnujeme se také prevenci rizik a BOZP.

Zabýváme se výrobou a montáží samonosných posuvných bran, křídlových bran, branek a plotových výplní. Zakázková výroba menších ocelových konstrukcí.

Výroba: -ocelové konstrukce, kovoobrábění -kovovýroba -soustružení, frézování, CNC obrábění, vrtání, broušení, dělení materiálu, svařování -kalení, cementování -závitování, značení.

Práce, činnost: - zámečnictví - výroba, montáž lehké ocelové konstrukce - brány - mříže - zábradlí

Vyřešíme Váš problém s parkováním ve městě! Unikátní parkovací věže umožní zaparkovat až 16 vozů a přitom zaberou jen dvě parkovací místa. Vhodné pro jakékoliv použití. Zajistíme nejen dodávku, montáž, ale i servis.

Prodej: - hutní materiál, ocelové trubky, příruby, trubkové oblouky Výroba: - ohyby, potrubní díly - potrubí, trubky, potrubní komponenty - tlakové rozvody - ocelové konstrukce - strojírenská zařízení.

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Výroba, montáž, projekce: - ocelové konstrukce-haly, budovy - jeřábové dráhy - nosné konstrukce strojů a zařízení, potrubních systémů, dopravních systémů - ocelové konstrukce mostů - ocelové konstrukce nádraží, skladovacích sil, zásobníků včetně skluzů a výsypek - potrubí a potrubní díly pro vzduchotechniku, kouřovody, ...

Výroba: - vzduchotechnika pro energetiku, teplárny, zinkovny - kruhové, hranaté potrubí, rovné potrubí, odbočky, kolena, kužely, přechody, uzavírací klapy, kompenzátory - tlakové nádoby - tlakové nádrže - výroba, opravy kontejnerů ACTS, ISO - tlumiče hluku - ocelové konstrukce - vibrační třídiče - bezpečnostní předávací ...

KORAS Trade, spol.s r.o. Ostrava. Firma je nositelem certifikátu systému managementu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001. Výstavba telekomunikačních sítí a stožárů. Stavba mýtných bran (mýtné brány). Akviziční a inženýrská činnost: - vytipování vhodného pozemku nebo objektu pro stavby v lokalitě vyznačené objednatelem - zabezpečení ...

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba, vývoj: - zemědělská technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynové zařízení - tlakové zařízení. Dodávka a montáž potrubních rozvodů a technologií (materiál tř.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - kompenzátory.

Prodej, výroba, montáž: -variabilní ocelové sklepní kóje SKLEPEK Zabezpečení sklepních prostor. Výroba a montáž dveří JANSEN OCEL. Výroba, dodávky a montáže boxů na kola, ocelových školních šaten. Opravy schodišť a podest panelových domů.

Projekce, konstrukce, výroba: - ocelové konstrukce - podlahové rošty - mosty - stožární věže, stožáry - spirálová schodiště - nosníky - tvarové výpalky - ocelobetonové konstrukce.