Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Dodávky a montáž mostních a ocelových konstrukcí.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Zámečnické práce. Kovovýroba: - brány, vrata, ocelové stavby. Svařované konstrukce. Obrábění kovů.

Svařované podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Zátěžové a pojezdové rošty

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Projekce, dodávka, montáž: - haly - konstrukce - halové systémy.

Kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské.

Zámečnictví, prodej: - ploty, brány, branky, zábradlí, mříže - kovové atypické postele - ocelové konstrukce.

Zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

Výroba, montáž: - nerezové potrubí a nádrže. Zámečnictví. Nerez výroba na zakázky. Zařízení pro gastro provozy (stoly, digestoře, atypické dřezy). Svařování nerezové oceli metodou TIG. Ocelové konstrukce.

Zateplování: - montované haly. Dodávka: - stavební systémy HARD, KORD, DORD, ASTRON, ZAMIL STEEL. Výroba, dodávky a montáže: - ocelové konstrukce HARD, KORD a DORD. Montáže: - střešní pláště.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Kovovýroba, výroba, prodej, export: - lehké i těžké ocelové haly - nosné, kovové konstrukce, haly - kovové schodiště (venkovní i vnitřní) - vrata, mříže, regály, ocelové dveře - mosty - díly jeřábů LIEBHERR. Řemeslnické práce.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Konstrukční a technická kancelář: - projekce konstrukcí ocelových hal - zpracování výrobní dokumentace - dokumentace pro průmyslové lávky, schodiště, potrubní systémy - inženýrské poradenství.