Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Truhlářské práce Výroba: - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - nábytek (komody, stoly, skříně, ...) - podlahy - schody.

Tesařské prácevýroba a kompletní montáž - krovy včetně možné dodávky klempířských a pokrývačských prací - přístřešky různého typu - altány - pergoly.

Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

MOSS EXPORT IMPORT Dovoz, import, export, velkoobchod, prodej, dodávka: -konstrukční legovaná, legované oceli -korozivzdorné nerezové oceli (korozivzdorná nerezová) -od 2 do 500 mm -válcované, válcovaná, kované, kovaná -pružinové, nerezové a žáruvzdorné oceli (pružinová, žáruvzdorná) -nástrojové, ložiskové oceli (nástrojová, ...

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Skladovací a manipulační technika. Poradenství, prodej, montáž, úpravy: -zařízení pro skladování -regály policové, policový: -archivní, mobilní, pevné, pevný, vícepodlažní -regály paletové, paletový: -pevné, pevný, mobilní, průjezdné, průjezdný, průběžné, průbežný -regály speciální: -stromečkové, stromečkový, na kabelové bubny, pro ...

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Svařování hliníku a nerezi. Zámečnické práce: - kovové konstrukce, zábradlí, schodiště.

Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, ...

-Navrhování kovových a betonových konstrukcí v rozsahu nevyžadujícím zvláštní oprávnění. -Projektové řízení (project management).

Stavební stroje Slavkov u Brna, s.r.o. Zahájeno insolvenční řízení na návrh věřitele Činnost: - opravy stavebních strojů, nákladních a osobních vozidel - stanice měření emisí - nákladní a osobní pneusrvis - výroba přídavných zařízení pro stavební stroje - výroba ocelových konstrukcí .

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

vedeno již jako s.r.o. ALNE, s.r.o. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.