Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním, stavebním a strojním zámečnictvím. Vyrobíme na míru menší ocelové konstrukce, ocelové schody, zábradlí a jiné zámečnické výrobky, vše včetně montáže. Provádíme kompletní výrobu menších ocelových konstrukcí Branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých, jejich následnou montáž, ...

Profesionální tým společnosti Ocelové pásy se zaměřuje na výrobu ocelových pásů a plechů.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Skymax stavby s.r.o. realizuje montáž kovových konstrukcí

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.

Společnost Rychlá Ruka s.r.o. z Brna s pobočkou v Ostravě zajišťuje nákladní dopravu pomocí auta s hydraulickou rukou, který usnadní převoz a manipulaci se stavebním či ocelovým materiálem. Provádíme montážní práce skleněných výplní a převoz stojanů se sklem.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Naše firma Lodzie-Prejda s.r.o. se zabývá výrobou a montáží hliníkových a ocelových zábradlí a stříšek. Naši zákazníkům nabízíme rámové a bezrámové systémy pro zasklívání lodžií a zimních zahrad. Dále také nabízíme prodej a montáž stínící techniky, žaluzií a sušáků na prádlo. Svým zákazníkům jsme k dispozici v celém Moravskoslezském ...

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Společnost MAT Bohemian CZ, s.r.o. provádí demontáž všech typů ocelových objektů a obchodem s ocelovým šrotem a barevnými kovy.

Společnost AGS-DUO, spol. s r. o. nabízí služby v oblasti kovovýroby. Provádíme kovoobrábění, pálení na CNC strojích, soustružnické a frézařské práce, svařování, tvarování materiálu za tepla a také dělení materiálu. Sídlíme v obci Štěpánkovice, okres Opava. Kovovýroba, výroba: - kontejnery od 3 m3 do 22 m3 - drobné konstrukce - autobusové ...

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Beskydská montážní, s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a montáží ocelových a ocelobetonových konstrukcí pro různé typy staveb. Nabízíme také služby v oblasti střešních nástaveb a stavby rodinných domů. Činnost: - dodávka, montáž ocelových a ocelobetonových konstrukcí - střešní nástavby - stavba rodinných domů. Máme dlouholeté ...

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...

Výroba: - kovové konstrukce - strojní zařízení - kovodělné výrobky Kovoobrábění: - soustružení na CNC strojích - frézování - vyvrtávání - broušení na kulato - dělení ocelových materiálů i neželezných kovů Pobočka: STŘEDISKO FRYČOVICE: Fryčovice 675 739 45 FRYČOVICE EMAIL: technosvar@technosvar.com TEL: +420 558 441 ...

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.