Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných i ocelových konstrukcí hal a skeletů včetně prefabrikovaných základů.

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, techmologických zařízení, opláštění a zateplení budov, ocelové zásovbníky. Dodavatelská a montážní činnost při realizaci staveb technologických zařízení pro průmysl stavebních hmot.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Návrh, realizace, výstavba: - nosné ocelové konstrukce - opláštění staveb.

Společnost se nově zabývá výrobou lehkých ocelových konstrukcí včetně montáží. V roce 2014 se začala věnovat též stavebním konstrukcím dočasného a nebo trvalého charakteru, pro potřeby v zemědělství a sportovním odvětví, kde jejich předností je nízká hmotnost, jednoduchá a rychlá montáž.

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

Likvidace - technologické celky Elektroinstalační práce Montáž - ocelové konstrukce

Prodej, e-shop - kontejnery a regály do prodejen - kovovové otočné regály - vozíky na prádlo.

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Prodej: - nádoby na komunální odpad - kontejnery pro sběr odpadů - odpadkové koše - stojany na odpadové pytle - průmyslová kolečka, pojezdová kola a kladky

Výroba, montáž: - světlíky Činnost, práce: - opláštění budov - zámečnické práce - ocelové konstrukce Provozovna: Březí 128 - Praha východ

Výroba, montáž: -hliníkové a ocelové konstrukce Práce: -rekonstrukce objektů Služby: -projektová a inženýrská činnost

Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladů a kanceláří - kovový nábytek, skříně.

SILECON je dodavatel sortimentu: Mobilní obytné, sanitární a skladové kontejnery a sestavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.