Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Výroba, prodej: -nábytek -stoly kuchyňské, konfrenční, tv stolky -obývací stěny, skříně -dětské pokoje -sedací soupravy od českých výrobců.

Obrábění: - dělení materiálů - soustružení - frézování - obrážení - broušení na kulato - vrtání na horizontálních vyvrtávačkách - strojní obrábění - soustruhy - frézy - brusky BUB Zámečnická výroba: (včetně povrchových úprav-lakování a pískování) - konstrukce - nádrže i tlakové - výměníky - díly pro zvedací ...

Výroba: -dveře -okna -nábytek na zakázku -bytové doplňky -obklady. Montáž podlah. Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu a lamina: -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kancelářský -kuchyně -postele -skříně -police, poličky. Privat:Tyršova 731 Nové Město n. M.

Truhlářské práce Výroba - nábytek z masivu Výroba - okna - dveře Výroba - schody Obkladačské práce

Práce: -zámečnictví -svářecí. Výroba: -zábradlí -schodiště -brány, vrata, klasické, posuvné -mříže, rampy -reklamní poutače -přístřešky -plotové díly -kovové konstrukce -dělení materiálu.

Zámečnictví. Kovovýroba. Konstrukční prvky. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště - zábradlí - brány - zakázková - sériová.

Truhlářství. Výroba: -okna dřevěná, provedení EURO (eurookna) -okna špaletová a dřevěná se sklem DITHERM -dveře venkovní EURO, balkónové EURO, vnitřní masiv, vnitřní dýhované -vrata -interiéry -nábytek kancelářský nábytek, kuchyně včetně dodávky, vestavěných spotřebičů -šatní stěny a vestavěné -skříně, ložnice, komody, dětské pokoje, ...

Truhlářské práce Výroba - balkónové zábradlí

Internetový obchod - malované sklo Internetový obchod - sudy, soudky na víno i pálenici - kádě na ovoce zelí a vodu - vany - bednářský nábytek Internetový obchod - vína Internetový obchod - vína Internetový obchod - stojany a regály na víno Internetový obchod - someliérské ...

-Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Fotografické služby

Nábytkové truhlářství. Výroba: -kvalitní nábytek z masivního dřeva smrk, olše, borovice, buk - postele, noční stolky, kuchyně, komody, stoly, skříně a veškerý bytový nábytek z masivu i lamina. Vhodné pro vybavení hotelů, penzionů, domácností. Prodej malo i velkoodběratelům.

Konstrukce, výroba: - výměníky tepla - kondenzátory - tlakové nádoby - nádrže - ocelové konstrukce - technologické části pro jadernou a konvenční energetiku, chemický a potravinářský průmysl - těsnění pro speciální aplikace - technologická zařízení pro čističky odpadních vod typu ADN včetně vlastní projekce a konstrukce.