Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Stavební činnost: - montované ocelové haly - průmyslové, zemědělské, skladové, komerční, sportovní haly. Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce, zábradelní a silniční svodidla - haly od vrchní stavby po stavbu na klíč - ocelové konstrukce.

Výroba, montáž v chemickém, potravinářském, energetickém či zpracovatelském průmyslu: - konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu - ocelové konstrukce.

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Projekční činnost, realizace nových staveb, rekonstrukce stávajících objektů, odborné asanace: - montované ocelové halové objekty.

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Montáž: - nosné konstrukce - kabelové nosiče pro rozvod - uchycení osvětlení - zámečnické a dokončovací práce

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Výroba: - kovové konstrukce

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Stolařstvívýroba - okna - dveře - schodiště - nábytek Výroba - nábytek Výroba - okna - dveře Výroba - schodiště

Montáž - brány Oplocení na klíč - demontáž starého pletiva Srovnání terénu

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů Maloobchod se smíšeným zbožím Výroba dýh, překližkových výrobků a aglomerovaných dřevařských výrobků ...

Výroba a montáž - vrata - brány Topenářské práce Výroba a montáž - ocelové konstrukce Montáž - střechyrekonstrukce a opravy - kovové střechy Vodoinstalační práce

Prodej - kontejnery skladové, kancelářské, sanitární, lodní dodávka - kontejnery na odpad - velkoobjemové kontejnery pro všechny typy nosičů