Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Stolařství, truhlářství. Návrhy, výroba: -interiéry: -banky, hotely, restaurace -exteriéry. Výroba: -nábytku (nábytek)z lamina, dýhy, masivu (lamino, dýha) -kuchyně, kuchyňské linky, stoly -obývací stěny -dětské pokoje -stoly, vestavěné skříně, komody -věšákové stěny, věšáky -počítačové stolky -interiérové dveře (dveří) ...

Výroba, návrhy, konstrukce, montáž, servis: -pásové dopravníky na zakázku -komponenty k dopravním tratím -ocelové konstrukce.

Zpracování, řezání, ohýbání: - plasty. Frézování: - plasty 3D frézka. CNC lepení reklamních plastů. Výroba: - plastové stojany - firemní štíty - plastická písmena a znaky - informační tabulky a štítky. Gravírování (plasty, dřevo, kov) - gravírované štítky a jmenovky - přístrojové štítky a panely. Výroba a prodej: - ...

Realizace, montáž: - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce - ocelové konstrukce - sendvičové panely - fasády Práce: - klempířské, pokrývačské - svářečské - tesařské - izolační - zemní Fakturační adresa: - Brno, Příkop 843/4

Montážní práce: - jeřábové dráhy - mostové jeřáby - ocelové konstrukce - manipulace s břemeny (demontáže, montáže).

Vývoj, výroba: - výškově nastavitelných stolů na elektrický pohon: - kancelářské stoly - montážní stoly - dětské stoly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -profesionální zařízení skladů, dílen, archivů -autovestavby, zařízení vozidel. Skladovací technika: -regály, regálové systémy -vestavby do užitkových vozidel -přepravky, boxy, palety, zásobníky, stohovací, ukládací bedny -kovový průmyslový nábytek -manipulační vozíky -ukládání dle normy ESD, ESD ...

DEPROX s.r.o. se zabývá vývojem, konstrukcí, technologií výroby a zajištěním výroby: - konstrukce kompletních strojů - střižné a lisovacích nástroje - vstřikovací formy a přípravky pro výrobu a měření.

Zámečnictví. Kovovýroba: - brány, vrata, dveře - regály - schodiště - zábradlí - nájezdy na vozík.

Tesařské práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletní dodávka střech.

Dodávka, montáž a rekonstrukce ocelových konstrukcí, ocelových hal a opláštění různých objektů.Prodej izolačních sendvičových panelů BROLLO, KINGSPAN, TRIMO. -výroba ocelových konstrukcí -zateplení průmyslových objektů a hal -opláštění trapézovými plechy -půjčovna pracovních plošin -jeřábnícké práce -autojeřáby. Reference: ...

Kovovýroba: - zámečnické, montážní a svářečské práce - řezání a rovnání kyslíkem - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Sklad, výrobní hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Společnost INTERIER GROUP s.r.o. Staré Město provozuje eshop se zaměřením na kancelářský, dílenský a zdravotnický nábytek - zdravotní židle a lavice, dodáme i vybavení mateřských škol. Připravíme návrhy a zajistíme výrobu nábytku dle Vašich požadavků. Realizujeme zakázky především v regionu Zlínský kraj. Internetový obchod Interiergroup.cz ...

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Výroba: -pojízdné regály - konzolové regály, skladové regály - pojízdné regálové systémy - plošiny - zábradlí - schodiště. Sídlo: - Uherský Brod, U Korečnice 2293.

Práce: - předvýroba potrubních dílů - nerezová výroba - výroba ocelových svařenců a konstrukcí - svařování kovů metodou v ochranné atmosféře metodou MIG, MAG, TIG - stěhování a montáže výrobních linek.

Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba strojů a zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Obráběčství

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.