Septiky, kanalizační jímky, vodoměrné šachty, nádrže na dešťovou vodu, nádrže na galvanovny a nádrže užívané ve stavebnictví jsou vyrobeny z kvalitního odolného plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, pevnost a pružnost zároveň, stálost a variabilitu.

Společnost HBABio, spol. s r.o. se specializuje na podporu odděleného sběru bioodpadu a návazné technologie, které realizaci odděleného sběru usnadňují. Městům a obcím nabízíme systém separace biologicky rozložitelných odpadů a pomoc se zaváděním separace. Jednou z hlavních činností společnosti HBABio je výroba a dovoz aplikací z ...

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Dodávka - skladovací kontejnery - skladovací nádrže - válcové nádrže se šroubovacím víkem.

Výroba, prodej: - plastové lapoly pro čištění odpadních vod: - odlučovače ropných látek typ SOL-2, GSOL-2/10, GSOL-5/20, GSOL-10/40 určené pro parkoviště, šrotiště, čerpací stanice, mytí aut - lapače(lapáky)tuku typ OTP1, OTP2, OTP4, určené pro restaurace, kuchyně, jídelny - nádrže, jímky z plastů pro stavebnictví: - pro pitnou i ...

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Výroba pro rybářství: - kádě, košíky, přepravní bedny - laminátové formy.

Výroba: - odlučovače tuku - lapáky písku, nádrže - rudly, policové a dílenské vozíky - kovové palety, konstrukce.

Internetový obchod, nákup přes internet: - potravinové plastové sudy - korálky - plastové a kovové sudy - kanystry od potravin - 1000 l nádrže bez výztuže.

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Nabízíme: - čistírny odpadních vod - čerpací šachty - septiky - zemní filtry - bezodtové jímky - vodoměrné šachty - studniční šachty - zemní registry - odlučovaše tuků - odlučovače lehkých látek - bazény

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Výroba: - bazény - žumpy, septiky - zemní filtry - lapoly - nádoby na užitkovou vodu a sypké hmoty - skříně pro posypové hmoty určené pro zimní údržbu chodníků a cest - odhrnovače na sníh - vzduchotechnické potrubí.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Dodáváme: - plastové fekální jímky - vodoměrné šachty - plastové nádrže na vrty - septiky s biofiltrem - nádrže na užitkovou vodu ale i na pitnou - možnost dodání plastových skruží i na studny šachty.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Výroba, prodej, montáž, usazení, doprava: - bazény z plastů dle přání zákazníka, různých velikostí. Prodej: - filtrace - bazénové příslušenství - bazénová chemie. Prodej: - septiky, jímky, nádrže z plastů pro potravinářské a průmyslové účely. Výroba, prodej: - dětské bazény. Bazény v základních tvarech: - kruh, ovál, hranatý se ...

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02