Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

Prodej obalového a spotřebního materiálu. Naše rodinná firma působí na trhu již 10 let a je rozšířená po celé České republice.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Hlavní aktivitou společnosti Tip Paper spol. s r.o. je výroba papírových pytlů v různých modifikacích a úpravách. Papírové pytle vyrábíme z kvalitních pytlových papírů od předních evropských výrobců. Na prvním místě je pro nás spokojený zákazník, proto, jako přímý výrobce, poskytujeme 100% servis. Vstřícné jednání, promptní dodávky, perfektní ...

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Výroba: - sáčky určené pro balicí automaty na mouku, cukr či rýži - speciální dvou či vícevrstvé sáčky určené pro balení čajů a bylin.

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Zpracování: - papír. Výroba: - papírové výrobky.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Velkoobchod, maloobchod: - zásobníky na mýdla, dávkovače, papírovéručníky, toaletní papír - náplně do zásobníků - průmyslová utěrka - netkané textilie - auto utěrky - gastro ubrousky - papírové i textilní ubrousky - možnost potisku. - hygienické, čistící a úklidové prostředky - pracovní krémy - saponáty na podlahy, nádobí, ...

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Prodej obalového materiálu.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Výroba, distribuce: -obalové materiály -výrobky určené k ochraně zboží -materiály pro výrobu kartonů Sortiment: -dvouvrstvá vlnitá lepenka -kartony -obalové materiály z plastů -bublinková folie -stretchová folie -lepící pásky.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.