Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Výroba: -kartonáže: -krabice -přepravní obaly -lepenka -vlnitá lepenka -včetně potisku.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Kartonáž. Výroba: - karton, kartonové mřížky, proložky. - vlnitá lepenka, kartony.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Výroba - papírové obaly Výroba - plastové obaly - folie

Výroba, velkoobchod,prodej: - obaly z hladké lepenky /kartonáž/: - dle požadavků zákazníka - pro stavebnictví - pro potravinářství - pro mlékárenství. Výkup: - sběrový odpadový papír: - lisovaný - zkartace. Sídlo, fakturační adresa: - V Teničkách čp. 675, Uherské Hradiště.

Výroba - kartonážní stroje Výroba - kartonáž Velkoplošný výsek

Výroba: - vlnitý papír - lepenka - balicí materiálu z papíru a lepenky.

-Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba ...

Výroba, prodej: - kartonáž - obaly z dvouvrstvé a pětivrstvé lepenky - krabičky, krabice - klopové kartony - cívky - tvarové výseky - papírové palety.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené