Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba palet a překladů

Výroba, prodej: - dřevěné palety, obaly - dřevěné jednocestné a atypické palety různých rozměrů.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - balící a obalové materiály, fólie. Autodoprava do 3, 5 t. Úklidové služby, úklidové práce. Reklamní služby, reklamní předměty.

Nákup a prodej palet EUR, prostých 1200x800, atypických rozměrů nových i použitých, dřevěné bedny, zámořská balení, nádstavby na palety. Prodej: -řezivo.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kompletní sortiment produktů pro řezanou reklamu, digitální tisk a sítotisk. Internetový obchod, prodej: -LED technologie, světelné zdroje: - led žárovky, trubice, světelné panely, pásky, drivery - led příslušenství - dálkové ovladače, konektory, lišty atd..

Prodej obalových materiálů s víceúčelovým využitím. Velkoobchod, maloobchod, poradenství - stavební, průmyslová, bazénová chemie, chemické přípravky. Výroba šperků.

Výroba, prodej, výkup: - palety - europalety.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod