Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Dřevovýroba: -nákup a prodej dřeva, pilin, -prodej pneumatických hřebíkovaček a sponkovaček, páskovaných hřebíků. -výroba a prodej palivového a štípaného dřeva, řeziva, palet, beden, krovů -zakázkové montáže dřevěných obalů -sušení dřeva. Doprava: -přeprava rozměrných nákladů dřeva -souprava na přepravu paliva od 1 m.

Obaly pro automobilový a elektronický průmysl - technické treje - blistr pásy - přebalování - termoforming - výroba plastových dílů . KLT, GLT boxy - plastkarton

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu

Sháníte žaluzie, rolety a další stínicí techniku v Plzni a okolí? Potřebujete odbornou montáž stínicí techniky? Nabízíme prodej a montáž žaluzií, montáž stínící techniky, vestavěných skříní, shrnovací dveře, čalounění dveří, fólie do oken.

Pilařská výroba: - dřevěné obaly a palety. Nákladní autodoprava, doprava.

Prodej - svíčky - hygienické potřeby Prodej - ALU fólie Prodej - plastové obaly DUNI (misky, lžíčky, folie, ...) - jednorázové obaly Prodej - chladící zařízení Prodej - solární systémy Prodej - tepelná čerpadla Prodej - dekorace - prostírání, ubrousky, kapsy DUNI ...

Prodej hydrografických folii a potřeb, Polepování předmětů metodou hydrografie (water printing) -Velkoobchod a maloobchod -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Výroba: -sáčky, tašky, pytle, fólie a další výrobky z polyethylenu a mikrotenu.

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Výroba: -krabice -archivní boxy -průmyslové obaly -kancelářské desky, pořadače -obaly všeho druhu -potahovaná kartonáž.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -papír, filtrační papír -etikety -termotransferové pásky -točenky, účtenky -archivační boxy -obálky -tašky -obaly.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

KEYPACK s.r.o. je výrobcem PP plastu - Kartonplast®, Tekpol®. Materiál do síly 11 mm, gramáže až 3000 g. Vyrobíme formáty, proložky, rastry, náviny, boxy, kontejnery atd.. Je 100% recyklovatelný. Levnějšími alternativami je také regranulát a kopolymer. Máme 2 design centra /PL, CZ/. PP plast se vyrábí jako standardní, s úpravou pro potisk, s UV ...

Výroba: -vláknina -papír -lepenkové obaly.

Dřevovýroba: -výroba krovů -výroba briket -výroba palet -pořez kulatiny -sušení dřeva. Obchodní činnost. Prodej OSB desek a palubek.

Výroba, prodej: -obalová technika -fólie -sáčky -potisk. V našem e-shopu najdete průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy. Také vyrábíme sáčky pro dárkové balení s mikulášským, vánočním a velikonočním motivem. Dále nabízíme tepelné tiskárny, které ...

Výroba: -papírové obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Výroba a prodej: -plastové a papírové obaly pro potravinářský průmysl a domácnost -kelímky -pohárky -víka -tácky -talíře -plastové příbory -folie.

Zakázková výroba vakuově tvarovaných obalů a dílů: -přepravní palety plastové -spotřební obaly -transportní obaly -plastové podesty -posuvné blistry -zaklapovací krabičky -obaly na software, audio, video.

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...