Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Výroba: -polystyrenové a polypropylenové výrobky -květinové truhlíky -pěstitelské sadbovače -květináče -stropní kazety -stropní lišty -antické sloupy -dekorační hlavy na paruky -termoizolační obaly -boxy na potraviny a láhve.

Velkoobchod: - kancelářské, školní potřeby - kancelářská technika - úklidová drogerie a úklidové potřeby - hygienické potřeby, zásobníky - gastro potřeby - obalový materiál

Truhlářská výroba: - eurookna, dřevěné podlahy, interiéry z masivu - dřevěné obaly a palety - zahradní programy, pergoly, altány, ploty - tesařské výrobky, vazníky, lešenářské podlážky.

Výroba, prodej: - dřevěné obaly - atypické dveře - oplocení.

Nabízíme krabice na míru. Vyrábíme obalový materiál, potravinářské krabice, krabice na šroubky a matice, lepidla a penetrace.

Distribuce a prodej - balicí stroje - obalový materiál karton, papír - obalový materiál (fólie, plast)

Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Výroba, zpracování: -vlnité lepenky dvou, tří a pětivrstvé -s vlnou E, B, C, F -s potištěným ofsetem -s flexotiskem (1-5 barev) -natíraná skládačková lepenka -kašírovaná natíraná skládačková lepenka na EF a B vlně.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba obalového materialu

Výroba: - kartonové obaly s průhlednými okny - velkoplošné kartonové obaly - obaly z lepenky - tvarované kartonové obaly BodyBox - prodejní a reklamní stojany - prodejní poutače.

Dodávka - ochranné pracovní pomůcky Dodávka - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena utěrky, ručníky Dodávka - úklidové stroje - technika pro úklid budov Internetový obchod - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena (ručníky, utěrky, ...) - ochranné pracovní pomůcky - ...

Výroba a prodej gastronomických obalů: - ploché papírové sáčky s potiskem - alobal - frischfolie - ubrousky - 1 vrstvé bílé - ubrousky - 1 vrstvé bílé s potiskem - tašky HDP.

Výroba: - obaly z kartonu a lepenky - přepravní obaly - krabice z lepenky.

Výroba a prodej: - gastronomické obaly.

Výroba: -papírenské výrobky -krabice -krabice pro potravinářský průmysl -kancelářské potřeby -lepidlo TAPOZA(ochranná známka).

Výroba, chráněná dílna: - kancelářské a školní potřeby - pořadače - papírové obaly, kartonové obaly

Prodej: -obalový materiál-PVC, kartony -stroje na obalování výrobků a jejich servis -folie, potravinářské folie

Výroba: - obaly z papíru a lepenky.