Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Knihařství Růže. Vazba: -knihy a časopisy -doklady -sbírky zákonů -diplomové práce -noviny -kroužková vazba - katalogy a propagační materiály -převazby: -staré knihy -brožovaná vazba. Výroba: -krabice, krabičky, desky, jídelní lístky, alba. Tisk: -dokumentů -diplomových prací -blahopřání. -maturitních stužek

Výroba, vývoz, export: -exportní obaly -zámořské obaly -bedny -klece -palety -atypické palety -komplexní exportní balení

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Dodávka: - stroje pro obalový průmysl - převíječky stretch fólií - extrudery pro výrobu bublinkových fólií - automaty pro výrobu LDPE a PP sáčků - kartonážní stroje - sešívačky kartonů - řezačky papírových dutinek Výroba: - dvouvrstvá vlnitá lepenka (role i archy) - stretch fólie ruční i strojní Prodej: ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - obalových materiálů.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Velkoobchod, prodej, výroba: -obalové materiály, obaly: -balení potravin -drobná balící technika, tašky, fólie, kotoučky, etikety ... -jednorázové nádobí, příbory -dárkové, karnevalové dekorace -papírenské zboží pro domácnost -hygienické potřeby.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba: - reklamní a dárkové papírové tašky

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Zakázková výroba - dřevěné transportní obaly, palety a klece

Výroba: - kartonáž z vlnitých lepenek - výroba obalů z třívrstvé, pětivrstvé lepenky - krabice, skladačky, proložky a mřížky - zakázková výroba obalů dle požadavků zákazníka - výroba dle katalogu FEFCO nebo výkresů zakazníka - možnost potisku - malé serie od 200 ks

Pila. Dřevovýroba. Sušení dřeva. Výroba: - jednorázové dřevěné palety.

Výroba: -plastových výrobků a pryžových výrobků.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chráněná pracovní dílna: -třídění a čištění plastů. Výroba: -sáčky, pytle a návleky z bublinkové fólie -přířezy z LD PE fólie. Prodej: -paropropustné a parotěsné střešní fólie. Odebráním našich služeb, zboží a výrobků si můžete splnit náhradní plnění.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Výroba a zpracování: - plastických hmot a obalových materiálů včetně jejich zpětné recyklace na plastové drtě.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Výroba: - poštovní schránky, emblémy - domovní štítky.

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Výroba, velkoobchod: -plastové obaly: -potravinářské i nepotravinářské. -kanystry. -kelímky. -láhve na potraviny, limonády. -víčka na kelímky, vaničky.

Výroba, zpracování: -obalů, obaly z pěnového polystyrénu, pěnového polypropylénu.