HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Maloobchod, prodej, e-shop: -náhradní díly pro zahradní a komunální techniku -pilové řetezy -pilové lišty -struny -oleje, maziva

Prodej, maloobchod, montáž: -anténní a satelitní technika -výpočetní technika Oprava, servis: -televize -DVD, videa

Prodej, servis: -software, hardware -příslušenství výpočetní techniky -spotřební materiál -telekomunikační, kancelářská technika. Návrh, instalace: -počítačové sítě.

Velkoobchod obalových materiálů: -vázací pásky, páskovače -fixační podušky -protiskluzové prvky -přepravní obaly. -fólie a pytle- polyethylen -folie LD-PE -balové folie potištěné, recyklované, průtažné obalové -lepící pásky.

Prodej, maloobchod: -materiál topenářský -materiál vodoinstalační -nářadí -baterie -sanitární zařízení -umyvadla, vany.

MATAPA, Jižní Čechy - polygrafická výroba. Výroba, potisk a prodej papírových tašek : - luxusní papírové tašky - strojní papírové tašky s vlepenými uchy - dárkové papírové tašky - dárkové krabičky - dárkové obaly - výroba vzorků na dárky.

Prodej, servis, leasing: -počítače -výpočetní technika, HW -ekonomický software, SW -instalace sítí -repasované-použité počítače.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Internetový obchod nejen s počítači a elektronikou. Široký sortiment zahrnuje stolní počítače, LCD monitory, notebooky, náhradní díly pro PC i notebooky, mobilní telefony, tablety, e-cigarety, repasované počítače, notebooky, monitory, servery, tiskárny ...

Prodej: -kompatibilní, renovované tonery a cartridge.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Dřevovýroba. Výroba: -dřevěné obaly -speciální nákladové palety a rošty.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej, servis, opravy: -počítače, příslušenství -software-SW -spotřební materiál -připojení k INTERNETU.

Prodej: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek do penzionu -nábytek do restaurace.

Prodej: -kancelářský nábytek -čalouněné sedačky.

Zakázková výroba - pergoly Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek Zakázková výroba - nábytek (židle, stoly, komody, ...) Zakázková výroba - zahradní nábytek Ubytovna - vícelůžkové pokoje s televizí, kuchyňkou, lednicí, WC a prádelnou Zakázková výroba - schodiště - ploty Zakázková výroba - ...

Prodej a výroba - papírové obaly - sáčky - kornouty