HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výroba - kuchyňský nábytek - postele, ložnice - kancelářský nábytek - dřevěná okna, dveře - schodiště - vnitřní vybavení hotelů a restaurací Řemesla, služby - truhlářská výroba

Prodej, maloobchod, e-shop: -autokosmetika -autobaterie -autolaky -autodoplňky -oleje

Servis požární techniky. Revize, opravy, prodej: -prostředky požární ochrany -protipožární nátěry -požární bezpečnost staveb -tlakové lahve -požární vodovody -bezpečnostní tabulky -hasící přístroje -oxid uhličitý pro potravinářství a sváření -sorbenty, havarijní prostředky. Služby: -škola sportovního potápění

aLMi Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -montážní chemie -svářecí technika -brusivo -svářecí materiály -elektrody, dráty

Softwarové projekty: - ekonomika - emise - doprava - odbyt - majetek Programové a technické vybavení počítačů Informační technologie Prodej počítačů. Instalace počítačových sítí Výroba www stránek Komplexní řešení připojení pro malé i velké firmy k internetu.

Prodej, pronájem, leasing, servis: -pokladní systémy, registrační pokladny SHARP -kopírovací stroje SHARP -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika. Další provozovna: Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzeň Tel. 800 203 207 email: koc@bonum-repro.cz

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -elektrofiltry -hadicové filtry -kouřovody -ocelové kompenzátory -vyhrnovače strusky -uzavírací a těsnící klapky -přepravník benzínu, cisternový návěs -nádrže a sila. Služby: -stavební práce.

Služby: -strojní vrtání studní -podvrty (130-500mm), zatahování kovových pažnic systém CENTREX, TUBEX -vrty pro tepelná čerpadla od 160mm výše -inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum, -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí strojů a ...

Maloobchod, prodej: -ochranné folie na displeje.

Zastoupení firem KANGO, WEBER a ATLAS COPCO. Prodej, servis, opravy: -řezače spár s hloubkou řezu do 500mm -stolové pily s hloubkou řezu do 500mm -stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily -vrtací stroje do maximálního průměru vrtu 600mm -rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací frézky -elektrické příklepové vrtačky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Maloobchod, prodej: -nábytek od firmy RAMA -kancelářský nábytek -bytové doplňky -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy. Služby: -prodej na splátky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -ratan -obrázky.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.