HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej: - diamantové brusivo - tmelelé brusné materiály - brusné nástroje a příslušenství Prodej: - mechanické přesné měřicí přístroje pro obrábění a tváření

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -kopírovací stroje -elektronické pokladny a pokladní systémy -počítače a tiskárny -počítačové sítě -faximilní zařízení a telefony -kalkulátory a digitální diáře -psací stroje -programové vybavení -papír, tonery, barvicí pásky -kancelářské potřeby ...

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Prodej: -notebooky s příslušenstvím -PC, počítačové sestavy -monitory, skenery, paměťová média -digitální fotoaparáty -digitální kamery -zálohovací zdroje -inkoustové tiskárny -černobílé tiskárny -barevné laserové tiskárny -kopírky -spotřební materiál pro PC a tiskárny.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Distribuce: -hardware. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika -PC sestavy -tiskárny -fotoaparáty -počítačové komponenty.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Výroba tlakových nádob dle mezinárodních standardů: -odlučovače oleje pro šroubové kompresory -zásobníky chladivy -jiné procesní tlakové nádoby. Výroba objemných ocelových svařenců včetně strojního obrábění. Výroba tepelných deskových výměníků z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody. Certifikace dle 3838-2, AD-2000 ...