HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Zabýváme se kompletní realizací bytových a kancelářských interiérů. Naše služby jsou zaměřené na výrobu bytového, kuchyňského či kancelářského nábytku na míru včetně poradenství, dodávky a montáže. Zaměřujeme se na zakázkovou truhlářskou výrobu. Pracujeme se všemi materiály, jako jsou masivní dřevo, přírodní dýha, lamino, sklo, umělé kameny dle ...

Ivana Matušková provozuje e-shop s čerpadly, náhradními díly, tlakovými nádobami a příslušenstvím.

Projekce, konstrukce, technologie výroby, výroba, montáž, poradenství: -zařízení pro potravinářský průmysl -linky pro porážky drůbeže -mikroporážka až velká porážka -stroje pro potravinářství, gastrozařízení –myčky, palety, vozíky -míchací stroje a zařízení, nádoby, násypka, vana, dřezy, ostatní (nerezový nábytek) -dopravníky-speciální, ...

Jsme Vašim partnerem ve světe palet. Naše firma poskytujeme komplexní služby v oblasti paletového hospodářství. Zaměřujeme se na prodej, výrobu a výkup europalet. Dále provádíme opravy poškozených palet a odvoz a likvidaci nepoužitelných palet. Dále u nás můžete také zakoupit tvrdé i měkké palivové dřevo.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Specializujeme se na interiérový design. Potřebujete novou kuchyň, vestavěnou skříň, kancelář nebo jakýkoliv nábytek na míru? Obraťte se na nás. Rádi vás provedeme celým procesem od vizualizace až po samotnou realizaci.

Kancelářské přístroje: - multifunkční tiskárny (pro kopírování, skenování, fax - tiskárny - různé modely s ukončeným prodejem Produkční systémy: - velkoformátová zařízení - digitální kopírky - tiskárny - skenery - dokončovací zařízení pro velkoformátové tiskové aplikace technického segmentu CAD, GIS a GEO, ... - ...

Ing. Vladyslav Korbut se zaměřuje na kovovýrobu, svařování, zámečnické práce a montáž ocelových konstrukcí.

OFFICE MORE s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářského nábytku a židlí značky BESTUHL.

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Kovovýroba, zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce strojní, stavební, technologické. Služby: -svařování oceli, nerezové oceli a hliníkových slitin metodou MIG, MAG, WIG, TIG -řezání plechů na CNC stroji plamenem -otryskávání ocelových dílců kovovým abrazivem -stříhání plechů do délky 2000mm a tloušťky 6mm -ohýbání plechů na CNC ...

Firma se zaměřuje na výrobu z nerezu. na míru zhotovíme sedimentační a pivní tanky, vinifikátory, destilační kolony, nádrže s plovoucím víkem, nerezová zábradlí, potravinářské pracovní stoly a další. generální opravy a repasy nerezových nádob a nádrží.

Velkoobchodní sklad, prodej: -hutní materiál -plechy ocelové černé, pozinkované, válcované za tepla, válcované za studena -trubky a profily ocelové podélně svařované, bezešvé -tenkostěnné profily ocelové uzavřené, otevřené -profilová ocel za tepla válcovaná -profilová ocel tažená za studena -svařované rohože do betonu.

STAV KONT development s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem objektů z kontejnerů, jako jsou rodinné domy, kavárny, showroomy, apartmány, ubytovny a další.

Výroba, prodej, velkobchod, maloobchod: -bytový a kancelářský nábytek. - dětské pokoje, ložnice, předsíně - kuchyně, podlahoviny, koberce - nábytek pro vinařství, ubytovací zařízení, hotely..... Lamino, masiv

Společnost OBALY - VYŠKOV s.r.o. vyrábí a dodává vázací pásky, kartonové obaly, strečové fólie a další obaly.

Zakázková výroba kancelářský, interiérový nábytek, nábytku a všech doplňků. Výroba, prodej, dodávka: -kuchyně, kuchyňské linky, kuchyní -vestavěné skříně, skříň -dětské pokoje -přebalovací pulty -knihovny -koupelnový nábytek -obývací stěny -věšákové stěny -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Výroba, prodej: -skladovací manipulační zakladače pro tabulová skla, sklo -zakladače pro plastová okna -tabulové sklo -automatický zakladač, automatické zakladače na sklo -ruční, rozjížděcí zakladač, ruční zakladače na sklo -výklopný polohovací stůl, stoly na sklo -manipulační prostředky -kovovýroba -tvarování, ohýbání profilů.

Výrobní provoz. Výroba, prodej: -skladovací manipulační zakladače pro tabulová skla, sklo -zakladače pro plastová okna -tabulové sklo -automatický zakladač, automatické zakladače na sklo -ruční, rozjížděcí zakladač, ruční zakladače na sklo -výklopný polohovací stůl, stoly na sklo -manipulační prostředky

TECHcorp s.r.o. se zabývá výrobou a montáží ocelových konstrukcí a potrubních rozvodů z nerezové oceli. Poskytuje také služby v oblasti vodohospodářství, potravinářství a energetiky.

Společnost AG-FOIL je firma s dlouholetou tradicí patřící mezi největší výrobce fólií. -termotransferové fólie pro tisk čárových kódů -ražební fólie, datumovací -polygrafické fólie pro horkou ražbu a zlacení výrobku -etikety (textilních, samolepících logistických, plně grafických a nesamolepících). Produkty dodáváme ve standardních i ...

Plastová, hliníková okna, dveře, euro okna, stínící technika - výrobou a montáží se zabývá naše rodinná firma, která je na trhu více než 15 let. Dále se zaké věnujeme realizaci interiérů. Vyrábíme, prodáváme, montujeme a servisujeme plastové okna a dveře, euro okna, hlíníkové okna a dveře, posuvné terasové dveře, skla a kování, zasklení ...

Dodávka, prodej: -informační systém -software -počítače -výpočetní technika Služby: -daňové a účetní poradenství

KAMA packaging s.r.o. vyrábí papírové, polypropylenové, rašlové a protipovodňové pytle, velkoobjemové vaky, jutové tkaniny, PP motouzy.

Služby, servis, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -projekty a poradenství -instalace systémů a programování -telekomunikace - faxy, telefony, ústředny, skartovače, kopírovací stroje, registrační pokladny -spotřební materiál - náplně a tonery, faxový papír -servisní středisko -administrace sítí -zabezpečení internetové ...