HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Prodej, servis, poradenství: -informační technologie -hardware, software, správa sítí -internet, webová prezentace -GPS navigace, systémy monitorování pohybu vozidel -pokladní systémy, hotelové informační systémy.

Prodej: -černé elektro -bílé elektro -kancelářská a výpočetní technika -foto, video -mobilní telefony -energie. Fotoateliér: Náměstí T.G. Masaryka 1 (vchod z ul. Palackého) 544 01 Dvůr Králové nad Labem tel.: 499 622 258 Sídlo firmy: Trocnovská 1481 Dvůr Králové n/L PSČ 544 01

Prodej a servis počítačů, tiskáren a kopírek, tonerů a inkoustů. Velkoobchod s kancelářskými potřebami a papírem.

Prodej: - kancelářská technika, - výpočetní technika. Renovace tonerových a inkoustových kazet.

Velkoobchod, maloobchod: -CD, DVD média -Ink-Jet Cartridge -Tonery. Internetový obchod.

Počítače: - výroba a prodej - software - poradenství a služby - počítačové sítě - na klíč. Prodej: - výpočetní technika - hardware - telekomunikační software - internet.

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Prodej, servis, údržba: -kopírky MINOLTA, CANON, SHARP, TOSHIBA, OLYMPIA -tiskárny HP**, EPSON, CANON, MINOLTA, QMS*. -telefony, faxy -mobilní telefony včetně odblokování. Recyklace náplní do kopírek a tiskáren. Prodej: -vazače, řezačky, laminátory -spotřební materiál pro výše uvedené výrobky -doplňkové zboží značek ...

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Maloobchod, prodej: - kancelářská technika - kopírky, kopírovací stroje

Prodej: - výpočetní technika. Výroba, konstrukce: - elektronika.

Prodej: - počítače - kalkulačky. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Truhlářství, výroba, montáž: - stavební a nábytkové truhlářství - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - dveře - okna - schody - stropní obložení.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Prodej a servisní činnost kancelářské techniky - kontrolní pokladny, kopírovací stroje, faxy, spotřební materiál, stavby PC. Dodávky spotřebního materiálu ke kancelářské technice.

Software: - ekonomický a spediční na zakázku. Síťové aplikace. Prodej: - kancelářský spotřební materiál a doplňky - papír tabelační a xeroxový -pořadače, plastové obaly - spotřební materiál pro tiskárny - toaletní papír, papírové utěrky. Prodejna: - výpočetní a kancelářská technika CANON, kopírky, faxy - ...