HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

Obaly na míru od společnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotřební a rychloobrátkové zboží a proto se snažíme, aby kvalita byla co nejlepší za co nejnižší cenu. Zakládáme si na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se o individuální přístup a proto vždy navrhneme pro zákazníka to nejefektivnější řešení. V našem ...

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Prodej, výroba: - diamantová technika - řezací a brusné kotouče. E.shop: - diamantové jádrové vrtací korunky.

Výroba, vývoj: - zemědělská technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynové zařízení - tlakové zařízení. Dodávka a montáž potrubních rozvodů a technologií (materiál tř.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - kompenzátory.

Zpracování dřeva a výroba dřevěných produktů a biomasy. Vyrábíme: - Pelety-zhutnělé biopalivo ze dřeva pro kotle a kamna - dřevěné obaly a klece na transport - kulatinu na pásové pile - štěpky, brikety a piliny.

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pro zádržné systémy (silniční svodidla) - stavební ocelové konstrukce - díly linek pro tažení drátů - strojní (CNC) obrábění Soustružení a frézování Výroba a repase přídavných zařízení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Výroba, prodej: - technické díly z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

E-shop: - náhradní díly pro nákladní, užitkové a osobní vozy, autobusy - centrální mazání pro stavební stroje - filtry na osbní vozy. Pobočka: - Uherské Hradiště, Průmyslová 712.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - bílá elektronika, ledničky, pračky - sporáky - televizory, audio, video - fotoaparáty - klimatizace - notebooky - počítače - konzole - monitory - tiskárny

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - počítače, monitory, tiskárny - spotřební materiál - PC komponenty - mobilní telefony - software - produkty CAD - spotřební a digitální elektronika.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - brousící nářadí - brusivo - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - leštící kotouče a pasty.

Výroba: -obalové materiály, obaly: -fólie-bublinkové, fixační průtažné, stretch, polyetylénové, smrštitelné, termoreflexní stavební folie -pásky-balící, vázací, technické -pěnový polyetylén -pěnové výplně Instapak -výplňové a fixační systémy -teflonové materiály -proplast -kartonáž. Dodávka-balící ...

Dryspex s.r.o. je dodavatelem stlačených potravinářských plynů pro sycené nápoje. Rozvoz tlakových láhví - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Prodej, montáž, servis výčepních zařízení. Zařízení Post-Mix pro míchání nápojů k zapůjčení.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Internetový obchod - kancelářské křesla a židle

Kadeřnické potřeby a produkty SALERM. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kadeřnické a kosmetické vybavení pro profesionály - kadeřnický nábytek - šampóny, barvy na vlasy, fény, laky na vlasy, tužidla, vosky.

Výroba a prodej: - nemocniční nábytek vozíky na léky, skříně, noční stolky. Prodej zdravotní obuvi do nemocnic a jiných zdrav.zařízení

Vedení podvojného účetnictví. Vedení jednoduchého účetnictví. Zpracování: - daňová evidence - mzdy pro malé organizace. Kontrola účetnictví za minulé období. Docházka a zastupování na úřadech státní správy (FÚ, OSSZ, ZP, ÚP). Účetní poradenství. Služby v oblasti školení : Školení vazačů a jeřábníků ... Školení čtení technické ...

Prodej, výroba, montáž: -variabilní ocelové sklepní kóje SKLEPEK Zabezpečení sklepních prostor. Výroba a montáž dveří JANSEN OCEL. Výroba, dodávky a montáže boxů na kola, ocelových školních šaten. Opravy schodišť a podest panelových domů.

Výroba a prodej těsnících a samolepících produktů: (Atomotive, stavebnictví, elektrotechnika, vzduchotechnika) - samolepící produkty - těsnící produkty - nehořlavé materiály - výrobky z EPDM, PE, PU a další - UTP utěsňovací profily - pryžové těsnění - hliníkové, textilní, butylové a pokovené pásky - komprimované těsnění - široký ...

Papírnictví - Tiskárna - Copyshop - Reklama - Počítače Horní 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papírnictví - kancelářské a školní potřeby, - razítka - formuláře a tiskopisy - omalovánky, barvy, fixy, pastelky - svatební a jiné oznámení Počítače - prodej - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tiskárny, spotřební materiál - ...

Projekce, konstrukce, výroba: - ocelové konstrukce - podlahové rošty - mosty - stožární věže, stožáry - spirálová schodiště - nosníky - tvarové výpalky - ocelobetonové konstrukce.