HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - obývací nábytek - kancelářský nábytek - dětský nábytek.

Práce: - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány, ploty - soustružnické, soustruh - frézařské, fréza - zámečnické, zámečník - elektroinstalační, elektroinstalace.

Prodej: - vlasy k prodloužení - příslušenství k prodlužování vlasů - vlasová kosmetika. Prodlužování vlasů. Kurzy prodlužování vlasů.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Prodej, maloobchod: - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty - fotopapír - pásky - tiskárny - přepěťové ochrany - čtečky karet - nabíječky, baterie. E-shop.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Výroba: - stavební ocelové zárubně - samonosné pojízdné brány - branky. Prodej a montáž: - vrata - rolety - žaluzie - markýzy.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové doplňky.

Prodej: - bytový nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice.

Stavební firma. Komplexní stavební úpravy-interiéry: - obytné prostory, firmy, lékárny: - stropní podhledy - plovoucí podlahy - sádrokartony - obklady, dlažba - žaluzie - nábytek. Sídlo: -Hálkova 7, 736 01 Havířov-Podlesí.

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, poradenství, e-shop, internetový obchod: -výpočetní technika a software, příslušenství -cartridge -tonery -CD obaly. Prodej: -repasovaná technika. Prodej na splátky, protiúčet.

Velkoobchod: - čistící a úklidové prostředky - obalový materiál.

Prodej, maloobchod: - regály, náhradní díly k regálům - kovové skříně HUP.

Velkoobchod, prodej, mezinárodní obchod: - obalový materiál - láhve pro nápoje a PET - pivní, vinné, spiritusové, sektové - uzávěry lahví. Sklad: - Hnojník 99.

Výroba a distribuce obalů z papíru, lepenky a voštinových desek. Krabice, papírové palety, domečky pro panenky, Tepelné tvarování polystyrenové pěny do základních geometrických tvarů /hranoly různých rozměrů/

Výroba, distribuce: - vitrážové sklo, skleněné vitráže. pískovaví skla a drobných předmětů. Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytek a kuchyně na míru, kuchyňské linky, vstavěné skříně, kancelářský nábytek

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické látky a přípravky pro výrobu paliv a maziv.

Toner-servis Renovace laserové a inkoustové tiskové kazety. Prodej, pronájem, e-shop: - tiskárny, kopírky a faxy.

Nabídka montovaných ocelových konstrukcí pro stavby rodinných domů, nástaveb, garáží a komerčních a průmyslových objektů. Prodej, maloobchod, velkoobchod.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - pergoly - terasy.